Owen moral verdi, Rümeysa iyileşti

Ünlü İngiliz futbolcu Michael Owen'in hastanede ziyaret ettiği 16 aylık kanser hastası Rümeysa Köse, iyileşip evine döndü

Owen moral verdi, Rümeysa iyileşti
04 Ocak 2013 Cuma 12:18 tarihinde eklendi, 1.120 kez okundu.

 

Şu anda İngiltere Premier Ligi takımlarından Stoke City’nin oyuncusu olan Michael Owen, böbrek kanseri hastası 16 aylık Rümeysa’yı Stafford’daki tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, küçük Rümeysa Owen’ın ziyaretinden kısa bir sonra iyileşip hastaneden taburcu oldu. İngiltere’nin Clayton kentinde yaşayan Osman ve Esra Köse’nin 16 aylık kızları Rümeysa’ya, geçtiğimiz Nisan ayında böbrek kanseri teşhisi kondu. 8 ay boyunca kemoterapi tedavisi gören Rümeysa’nın sağ böbreğinin tamamı sol böbreğinin ise bir kısmı alındı. 33 yaşındaki baba Osman Köse, futbolcu Owen’ın ziyaretinin kızlarının iyileşmesinde önemli bir rol oynadığı söyleyerek gazeteye duygularını şöyle anlattı: 
 
‘MİCHAEL OWEN’İN ZİYARETİ HARİKAYDI’ 
 
"Michael Owen’in ziyareti harikaydı. Rümeysa, Owen’ın kim olduğunu bilmiyor ancak onun ziyareti duygusal olarak hepimiz için büyük moral oldu." 
 
Küçük Rümeysa’ya böbrek kanseri teşhisi konduktan sonra çok zor günler geçirdiklerini söyleyen baba ve 31 yaşındaki anne Esra, kemoterapi tedavisinin ardından çocuklarının iyileşmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ve bir daha hastalığın tekrar etmemesini umut ettiklerini söyledi. Eski İngiliz milli takım oyuncusu Michael Owen, diğer takım arkadaşları ile birlikte Noel öncesi North Stafford Üniversite Hastanesi’ni ziyaret ederek tedavi gören çocuklara hediyeler dağıtmıştı. 4 çocuk babası 33 yaşındaki İngiliz futbolcu, Rümeysa’nın iyileşmesine çok mutlu olduğunu söyledi.

DHA