Oynat hocam !

Beşiktaş'ta hafta içinde patlayan ‘İbrahim’ krizi sonrası yepyeni gelişmeler yaşanıyor..

Oynat hocam !
18 Şubat 2011 Cuma 08:26 tarihinde eklendi, 1.027 kez okundu.

 

A.Gücü maçının devre arasında İbrahim Üzülmez’in adaşı Toraman’a yumruk atmasının ardından, ‘deli’ lakaplı 37 yaşındaki sol bekin kulüple ilişkisi tamamen kesilmişti. Geriye ise Toraman kaldı.
 
FAKAT o da tam anlamıyla zan altında kalmış durumda. Üzülmez’in “Ben niye hep İbrahim Toraman’la bu hadiseyi yaşıyorum. Bana küfür etti” demesiyle taraftarların da tepki koyduğu Toraman, çok akıllıca bir fikirle kendisini temize çıkarmaya hazırlanıyor.
 
‘SEVE SEVE KARDEŞİM’
 
ÖNCEKİ gün Lig TV’nin patronu Şansal Büyüka’yı telefonla arayan başarılı stoper, “Şansal ağabey, olanları biliyorsunuz. Çok fazla zan altında kaldım. Taraftarla aram açılıyor. Oysa ben İbrahim Üzülmez’e ne hakaret, ne de küfür ettim. Siz yayıncı kuruluşsunuz. Saha içinde onlarca kameranız var. Beni aklarsanız sadece siz aklansınız. A.Gücü’nden yediğimiz gol sırasında, sonrasında ne kadar görüntüm varsa, lütfen yayınlayın. Bakalım küfür etmiş miyim! Ayrıca seyircisiz maç olduğu için sesim net olarak duyulur” ifadelerini kullandı.
 
BÜYÜKA da hiç tereddüt etmeden “Diğer maçların yoğunluğu sebebiyle biz de atladık. Seve seve kardeşim, bu hafta sonu tüm görüntüleri yayınlayacağız. Görüntülerde ne olursa olsun ekrana getireceğim.. Kimin doğru söylediği böylece ortaya çıkacaktır“ cümleleriyle İbrahim Toraman’a güvence verdi.
 
ŞİMDİ hafta sonu ekrana gelecek Maraton programı heyecanla bekleniyor.. Tabii yönetim de bu programdaki görüntülerden kararlarıyla ilgili rötuşlar yapacaktır. 
 
Düren: Kupayı alacağız!
 
D.KIEV’E 4-1 yenilen Beşiktaş’ta basın sözcüsü Mete Düren, üzgün bir gece yaşadıklarını söyledi. Çok şeye üzüldüklerini belirten Düren, “Beklemediğimiz şekilde mağlup olmamıza, basit hatalardan yediğimiz gollere, taraftarın tepkisine üzüldük. Camia ve taraftar şunu unutmasın ki bu takımı bugünlere bu hoca ve bu teknik heyet getirdi. Beşiktaş hiçbir zaman gelemediği yerlere geldiyse bu, Schuster sayesinde olmuştur. Takıma destek verilsin. Ziraat Türkiye Kupası kaldırılacaksa onu Beşiktaş kaldıracak. 
 
TÜRKİYE’Yİ temsil eden federasyon temsilcisine ayrılan koltuğun bugün (dün) boş kalması hem Türkiye’ye hem de Avrupa’ya kötü mesaj oldu” ifadelerini kullandı. 

Vatan Gazetesi