"Oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum"

Kayserispor’u sahasında 3-0 yenen Sivasspor’da Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, bugün üstün oldukları bir maçı hak ederek kazandıklarını söyledi.

Oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
26 Ocak 2014 Pazar 18:33 tarihinde eklendi.

Lopez maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Uzun bir çalışma dönemi yaşadılar. Bir çok maç oynandı ve bir çok antrenman dönemleri geçti. Bu yüzden onları göstermiş oldukları çaba ve özveriden dolayı tebrik ediyoruz. Ama bugün hak ettiğimiz üstün olduğumuz bir galibiyet aldık." dedi.

'ALLAH’A ŞÜKÜR KAZANDIK'

Uzun bir aradan sonra gol atan Aatıf Chahechouhe ise yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekten çok önemli maçımız vardı. Kendi sahamızda mutlaka kazanmamız lazımdı. Bildiğiniz gibi bayadır gol atmıyordum. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadım. Futbolda olan şeyler bunlar. Bugün gerçekten takımın galibiyeti için iki güzel gol attım. Takım arkadaşlarım bana her zaman destek oldular. Bende bunu sahada gösterdim. Allah’a şükür bugün kazandık ve çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

'İKİNCİ YARIYA İYİ BAŞLADIK'

Takım kaptanı Kadir Bekmezci ise Kayserispor maçlarının kendilerine her zaman değişik bir heyecan verdiğini belirterek, "Anadolu’nun küçük bir derbisi gibi. O yüzden biz çok iyi konsantre olduk. İyi bir oyun ve net bir skorla kazandık, çok mutluyuz.

Taraftarlarımıza ve Sivas camiasına hayırlı olsun.” İfadesini kullanırken, Ziya Erdal da “İkinci yarının ilk maçı ve Kayseri ile oynamamız maçın önemini bir kat daha artırmıştı. 2. Yarıya iyi başlamak için bu maçı kazanmak istiyorduk. Taraftarımızın da desteği ile maçı kazandık. İyi bir galibiyet oldu. 2. Yarıya iyi başladık. Şimdi önümüzde bir kupa maçı var. İnşaallah aynı galibiyet serisine devam ederiz." temennisinde bulundu.

'BU KADAR KOLAY PES ETMEMELİYİZ'

Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia da ilk yarısını çok dengeli götürdüklerini düşündüğü maçın ikinci yarısında her şeyi kaybettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Kendimizin ve Sivasspor’un pozisyonları var. İlk yarısını iyi oynadık. Ama maalesef 2. Yarı iyi başlayamadık. Erken bir de gol yedikten sonra Takımın tüm organizasyonu ve konsantrasyonu kayboldu. Daha sonra gelen gollere de zaten engel olamadık. Tamamen oyundan kopmuş hale geldik. Bizim gibi bir takımın bu kadar kolay pes etmemesi ve daha fazlasını yapması gerekiyor. O konu hakkında gerekli çalışmaları yapacağız."

Kayserisporlu Ömer ve Alper ise ilk yarıda iyi giden maçta 2. yarıda gollerin gediğini ve kırmızı kartında takımı zor durumda bıraktığını belirterek, önümüzdeki hafta oynayacakları maçta telafi etmeye3 çalışacaklarını ifade ettiler.


CİHAN