Oyundan alınan Caner'den hocasına sert tepki

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçının 35. dakikasında oyundan alınan Caner Erkin, hocası İsmail Kartal'a sert tepki gösterdi.

Oyundan alınan Canerden hocasına sert tepki
24 Kasım 2014 Pazartesi 22:03 tarihinde eklendi, 1.211 kez okundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor ile oynadıkları karşılaşmanın 35’inci dakikasında Caner’in yerine Hasan Ali’yi oyuna aldı.
 
Caner ise İsmail Kartal’a tepki gösterdi ve direkt soyunma odasına girdi. Caner’in soyunma odası koridoruna girerken, "Ben bir daha bu takımda oynamam" dediği duyuldu.

Fenerbahçeli Caner Erkin, Bursaspor maçında Teknik Direktör İsmail Kartal'a gösterdiği tepkiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Caner Erkin şöyle konuştu:
 
"Bütün camiadan özür diliyorum. Bana yakışmayan bir şey yaptım. Öyle bir futbolcu değilim. Tabiki tepkilerim oluyor. Tekrar özür diliyorum. Bundan sonra umarım böyle şeyler yaşanmaz.
 
Hocam da taraftarım da tüm Türkiye de beni tanıyor. Bu benim agresifliğimden ve kazanma arzumdan kanaklanıyor.
 
Maçtan sonra hocayla görüştük. Yapmamam gerekiyordu. Belki hocaya belki kendime tepki gösterdim. kime tepki gösterdiğimi bile bilemiyorum. Maçı çevirmek ve kendi adıma çok şeyler yapmak istiyordum. oyundan alınınca kırıldım ve yapmayacağım Şeyleri yaptım. Hocam beni iyi tanır ben de hocamı..."

CİHAN