"Oyunun karşılığını alamadığımız için üzgünüm"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ilk haftasında Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu oyun iştahına rağmen 2-0 mağlup olduk. Bu oyunun karşılığını alamadığımız için üzgünüm." dedi.

Oyunun karşılığını alamadığımız için üzgünüm
30 Ağustos 2014 Cumartesi 22:09 tarihinde eklendi.

Maçın değerlendirmesini yapan Güneş, "Sezonun ilk maçını kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Rakibimizin gücünü de biliyorduk. Kontrollü oynayarak hızlı çıkmayı düşündük. Pozisyon bulamadık. Oyuna hakim olduğumuz dönemlerde, gole kadar atak görünürken, duran toptan, bireysel hatadan yediğimiz gol oldu.

Yine de pozisyonlar yakaladık, maalesef düşündüğümüz skoru alamadık. Bu oyun iştahına rağmen 2-0 mağlup olduk. Bu oyunun karşılığını alamadığımız için üzgünüm." şeklinde konuştu.

Hakemin takdir haklarını Galatasaray lehine kullandığını belirten Güneş, "Hakemle ilgili bunları söylemem doğru değil ama takdir haklarını hep Galatasaray lehine kullandı. Bu da skoru etkiledi." ifadelerini kullandı.

"GOLCÜ TRANSFERİNİN NETİCELENMESİNİ BEKLİYORUZ"

Şenol Güneş, golcü transferi konusunda ise "Bizim zaten dün itibariyle Enes'in ayak bileğinde burkulma oldu, yanımızda yer alamadı. Birkaç yabancı oyuncu ile görüşmeler oldu, bugün yarın neticelenmesini bekliyoruz." diye konuştu.


CİHAN