Ozan Arif'ten Bahçeli'ye ağır sözler

Ozan Arif, canlı yayında MHP lideri Devlet Bahçeli ve ekibi için çok ağır sözler kullandıktan sonra, "Ben tabanı isyana çağırıyorum" dedi.

Ozan Ariften Bahçeliye ağır sözler
21 Haziran 2011 Salı 10:39 tarihinde eklendi, 4.186 kez okundu.

CNN Türk’te Tarafsız Bölge’ye katılan Ozan Arif, öyle şeyler söyledi ki MHP’de yer yerinden oynayacak. Canlı yayında bomba gibi patlayan Ozan Arif, "şerefsizler" sözüyle geceye damga vurdu. 

 
MHP’de yaşanan kaset skandalları ve seçim yenilgisini ağır bir dille eleştiren Ozan Arif canlı yayında adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Hayli sinirli olduğu gözlenen Ozan Arif’in sözlerin şaşkınlık yaratırken Ahmet Hakan’dan bir müdahale gelmedi.
 
İşte Ozan Arif’ten Bahçeli bombaları:
 
ANNESİ KADİR GECESİ DOĞURMUŞ
 
"Kurultayı bile beklemeden gitmesi gereken bir zat var MHP’nin başında şu an. Şu kadar milletvekili kaybetmeşiz, şu kadar rey kaybetmişiz çıt çıkmıyor. Zaten muhteremin cemalini (sayın genel başkanın) kimse görmedi. Annesi kadir gecesi doğurmuş. Yüzde 18 oy alınca keramet saydı. Oysa o oy rahmetli Alparslan Türkeş’in ölümüydü. 
 
KEPAZELİĞE DÜÇAR OLMUŞ
 
Komplodur... Şudur budur... Tabi ki komplodur. Bu kaset pisliğini kongre öncesi yaparlardı. Peki bu kepaziliğe düçar olmuş, bu rezilliğin içinde bulunmuş, beyefendinin sağına soluna bardak gibi dizdiği bu zevat yol arkadaşları mı, arkadaşları... 
 
ŞEREFSİZLİK
 
Şimdi soruyorum eliniz bir şerefsizlik yapıyorsa, ayağınız bir şerefsizlik yapıyorsa, şimdi el ayak suçlu demek mi bir çıkar yoldur yoksa suçu beyinde mi aramak gerekir. Bu kepazelikten başka türlü bu hareketin arınması mümkün değildir. Bu takımla bu ekiple güzel günler görmemiz mümkün değil. Ben ağlama duvarına döndüm... Ben tabandan tavana bu işin düzeleceğine inanmıyorum. Ben tabanı isyana çağırıyorum. Böyle bu işi halletmemiz mümkün değil."