Ozan Kütahyalı intihalci mi?

Karakutu yayınları Genel Yayın Yönetmeni Rasih Yılmaz'dan şok suçlama... Rasim Ozan Kütahyalı intihalci mi?

10 Kasım 2011 Perşembe 11:00 tarihinde eklendi.

 

 
Kısa bir süre önce, AK Parti milletvekili Şamil Tayyar ile girdiği polemik ile medya gündeminde haklı bir yer edinen Karakutu Yayınları Genel Yayın Yönetmeni gazeteci yazar Rasih Yılmaz, bugün de dahil 3 gündür Musa Anter cinayetiyle ilgili köşe yazıları  yazan Takvim yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’yı intihalcilikle suçladı.
 
Kütahyalı’nın köşesinde yazdığı bilgileri kendi ulaştığı bilgilermiş gibi sunduğunu iddia ederek yayınladıkları bir kitaptan aldığını öne sürden Yılmaz, Takvim yazarının köşesinde yer alan bilgilerin Karakutu yayınlarından çıkan Ercan Gün’ün yazdığı APE MUSA kitabından birebir alıntı olduğunu iddia etti:
 
Yılmaz, Twitter hesabından şunları yazdı: 
"Rasim Ozan 2 gündür Musa Anter’i yazıyor.Kendi ulaştığı bilgiler gibi sunduğu detaylar Karakutu’dan Ercan Gün’ün APE MUSA kitabından birebir.
 
Rasim Ozan elbette Musa Anter’i yazabilir ama APE MUSA kitabına özel bilgileri kaynak göstererek sunmalıydı. Bunun adı intihal en hafifiyle.
 
Rasim Ozan’ın APE MUSA kitabından yaptığı intihalleri kendi özel bilgisi gibi okura sunmaya çalışması kaynak göstermeden ayıp bence.
 
Rasim Ozan’ın Karakutu kitabı APE MUSA’dan okuyup okuyup bire bir yazması en azından kitabın yazarı Ercan Gün’e bir özür doğurur."
 
Kütahyalı’nın Yılmaz’ın iddialarına vereceği cevap merakla bekleniyor.

Medyaradar