Özbeğen için umutlu bekleyiş

Solunum yetmezliği sebebiyle yoğun bakıma alınan sanatçı Ferdi Özbeğen’in yakınlarının hastane önündeki umutlu bekleyişi sürüyor.

Özbeğen için umutlu bekleyiş
28 Ocak 2013 Pazartesi 13:48 tarihinde eklendi.

 

Özbeğen’in iyileşmesini beklediklerini söyleyen yakınları, doktorlardan gelecek olumlu haberleri beklediklerini ifade etti.
 
Kanser tedavisi gören ve dün sabah solunum yetmezliği sebebiyle hastaneye kaldırılıp yoğun bakım ünitesine alınan Ferdi Özbeğen’in tedavisi devam ediyor. Sanatçının yattığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen yakınları, doktorlardan gelecek güzel bir haberi bekliyor. Özbeğen’in iyileşmesini beklediklerini ifade eden yakınlarından Merih Dumlu, “Gözünü açmış ve biraz konuşmuş bildiğim kadarıyla. İnşallah çok daha iyi olur. 20 yıldır beraber çalışıyorduk. Müziğin kendisini çok seviyordu.” dedi.
 
Hastane önünde bekleyen sanatçının bir diğer yakını Necmettin Kocataş ise, doktorlarla görüşemediğini, şimdilik bir şey söylemenin doğru olmadığını söyledi. Özbeğen’i hastanede göremediği belirten Kocataş, 1 buçuk ay önce görüştüklerini ve o zaman durumunun gayet iyi olduğunu açıkladı.
 
 
 
 

CİHAN