Özel güvenlik dehşet saçtı!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'ndeki bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 27 yaşındaki Arda Elizade, aynı yaştaki G.G. ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle, yaklaşık 3 aydır ayrı yaşadığı eşi G.E. ile barışmaya gittiğinde dehşet saçtı.

Özel güvenlik dehşet saçtı!
01 Ağustos 2014 Cuma 18:42 tarihinde eklendi.
Eşiyle yüzleştirmek için yanına G.G.'yi de alıp otomobiliyle yola çıkan Arda Elizade, evinin önüne geldiğinde, tartıştığı genç kadını göğsünden tabancayla vurup yaraladı. Eşi G.E.'yi de vuracağını söyleyen Arda Elizade, araya giren polislerle girdiği arbede sırasında elindeki tabancanın ateş almasıyla göğsünden yaralandı. Hastaneye kaldırılan iki yaralıdan Arda Elizade yaşamını yitirdi.
 
Olay, Karabağlar İlçesi Basın Sitesi semti 52/127 Sokak numara 18 önünde, bugün saat 14.30'da meydana geldi. Bir banka şubesinde çalışan özel güvenlik görevlisi Arda Elizade ile eşi G.E.'nin arası 3 ay önce, ihanet iddiaları yüzünden açıldı. Arda Elizade'nin banka şubesi yakınında bulunan bir tüpgaz bayisinde çalışan G.G. ile gönül ilişkisi yaşadığı iddiaları nedeniyle çift ayrı yaşamaya başladı.
 
Bir çocukları olan çift, son günlerde yeniden görüşmeye başladı. G.E., eşini G.G. ile görüşmekle suçlarken; Arda Elizade bugün eşini arayıp öğle yemeği için eve geleceğini söyledi ve menemen yapmasını istedi.
 
Daha sonra Arda Elizade, eşiyle yüzleştirmek ve ilişkisi bulunmadığını anlatmak için banka şubesinden çıkıp yakındaki tüpgaz bayisinde çalışan G.G.'yi de aldıktan sonra 35 AR 613 plakalı otomobiliyle 52/127 sokaktaki evinin önüne geldi. Tam bu sırada, bilinmeyen bir nedenle Arda Elizade ile G.G. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen Arda Elizade, belinden çıkardığı görev tabancasıyla G.G.'nin göğsüne ateş etti.
 
KURŞUN POLİSİN PANTOLONUNU DELDİ
 
Silah sesi üzerine dışarıya çıkan G.E., öfkeden çılgına dönen eşi ve yerde yatan G.G.'yi görünce şoke oldu. Çevredekiler polise haber verdi. Eşi G.E.'yi de öldürmekle tehdit eden Arda Elizade, bir süre sağlık ekiplerinin yaralıya müdahale etmesine izin vermedi. Arda Elizade, tabancayı eşine doğrulttuğu sırada araya polisler girdi. Bu sırada Arda Elizade ateş etti ve tabancadan çıkan kurşun şans eseri bir polis memurunun pantolonunu deldi. Yeniden ateş etmeye hazırlanan Arda Elizade'nin üzerine atlayan polis, kolunu tuttu. Ancak polise direnen Arda Elizade, yeniden tetiği basınca göğsünden vurdu. 
 
Olay yerindeki sağlık görevlileri, iki yaralıya müdahale etti. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Arda Elizade ile G.G. ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Yaralılardan Arda Elizade hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Olay yerinde inceleme yapan polisin, ölen Arda Elizade'nin sinir krizi geçiren eşi G.E.'nin de ifadesine başvurdu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.