Özer’e kritik soru

Çiçeği burnunda Trabzonsporlu Özer Hurmacı'ya imza töreninde çok kritik bir soru geldi. 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen Özer'e "Sence 2010-2011 sezonu şampiyonu kim?" diye soruldu.

Özere kritik soru
31 Ocak 2014 Cuma 17:05 tarihinde eklendi.
 Trabzonspor, Kasımpaşa'dan 1,5 yıllığına transfer ettiği Özer Hurmacı ile sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Özer'e gelen "2010-11 sezonu şampiyonu kim?" sorusu damga vurdu.
 
İmza töreninde Trabzonspor'a transferiyle ilgili soruları yanıtlayan Özer'e, 3 Temmuz süreci de hatırlatıldı. Bir gazeteci, 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan Özer'e "2010-11 sezonu şampiyonu kim?" şeklinde çarpıcı bir soru yöneltti.
 
O sezon Fenerbahçe'de 14 maçta forma giyen Özer, yeni takımı Trabzonspor'un "Bizim hakkımız" dediği şampiyonluk kupası hakkında keskin bir yorum yapmaktan kaçındı. Sözlerine "Benim burada bir şey söylemem herhangi bir şeyi değiştirmeyecektir" diye başlayan yıldız futbolcu, adalete ve Allah'a inanan bir toplum olduklarını belirtti. Ne karar verilirse verilsin Türkiye'nin buna saygı duyacağını savunan Özer, sözlerini şöyle sürdürdü: "O zaman Fenerbahçe forması terletiyordum. Devam eden bir süreç var ve ben bunu onlardan daha iyi bilmiyorum. O zamanki başkanımızın neler yaptığını kamuoyundan öğrendik. Bununla ilgili söyleyeceğim şeyler yanlış olur. Bunu inşallah zaman gösterecektir"
 
‘SEVDİĞİM RENKLERE KAVUŞTUM’
Özer Hurmacı, Trabzonspor'a transferini de "Sevdiğim renklere kavuştum" sözleriyle değerlendirdi. Transgerden dolayı çok farklı duygular yaşadığını ifade eden Özer, "İnşallah futbol hayatımın en verimli ve başarılı yıllarını bu forma altında geçirmek nasip olur. Bu transferde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Beni sevdiğim bu renge kavuşturanlara çok teşekkür ederim" dedi.
 
‘HER ZAMAN TRABZONSPOR'DA OYNAMAK İSTEDİM’
Futbol hayatında her zaman Trabzonspor forması giymeyi istediğini vurgulayan Özer, "Benim bonservisim 17 yaşımdayken elimdeydi. Trabzonspor'da oynamak için geldim, antrenmanlara çıktım. Daha sonra Almanya'ya döndüm, ardından Ankaraspor'a geldim. Bütün röportajlarımda burada oynamak istediğimi her zaman söylemiştim. O zaman ki Ankaraspor başkanımız Melih Gökçek'di. Her seferinde bana hangi takıma gitmek istediğimi sordular ben ise her zaman Trabzonspor dedim. Ankaraspor'daki son yılımda başarılı konuma geldiğimden Fenerbahçe beni transfer etti. Orada çok vefa borcum olan Aykut hocam vardı ama bunlar hep geçmişte olan şeylerdi. Gerçek olan şu anda aşık olduğum ve sevdiğim bir takımdayım" diye konuştu.
 
YÖNETİMİN GÜVENİ TAM
Bu arada imza töreninde konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ise önemli bir transfer yaptıklarını belirtti.
 
Bordo mavili formanın unutulmaz isimlerinden Lemi Çelik'in, Özer'in dayısı olduğunu hatırlatan Başaran, "Lemi, Trabzonspor'a hizmeti olan ve takdir edilecek bir insandır. Özer de çok özellikleri olan iyi bir futbolcu. Ben Özer'in burada çok başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
 
ntvspor