Özge'ye koca aranıyor

Ata Demirer ile evlendikten sonra ekrana ara veren Özge Borak "Bir Yastıkta" isimli aile komedisi ile dizi setlerine dönüyor. Ömer Uğur'un yöneteceği dizide Borak'ın eşini canlandıracak oyuncu aranıyor...

Özgeye koca aranıyor
23 Şubat 2013 Cumartesi 11:48 tarihinde eklendi, 2.861 kez okundu.

 

"Eyyvah Eyvah" film serisinde başrolü paylaştığı ünlü komedyen Ata Demirer ile evlendikten sonra ekrana ara veren ve tiyatro çalışmalarına ağırlık veren Özge Borak, sit - com projesiyle ekrana dönüyor.
 
Son olarak “Leyla ile Mecnun”da konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen Borak, TRT'de ekrana gelecek olan "Bir Yastıkta" isimli dizide rol alacak. Borak'ın belli olan rol arkadaşları arasında Boncuk Yılmaz da var. "Haneler"de Yaban'ın sevgilisi Pınar rolüyle dikkatleri üzerine çeken Yılmaz, iki yıl önce son olarak yine TRT'de yayınlanan "Mazi Kalbimde Yaradır" isimli dönem dizisinde kamera karşısına geçmişti. Dizinin yönetmen koltuğunda ise TV ve Yeşilçam'ın usta ismi Ömer Uğur oturacak. "Bir Yastıkta"nın senaryosu ise Uğur'un yönettiği ve 3 yıl süren "Geniş Aile" dizisinin senaristi Cüneyt İnay'ın imzasını taşıyor.