Özgür Çek, Eskişehirspor'da

Eskişehirspor, Fenerbahçe ile bir süre önce karşılıklı olarak sözleşmesini fesih eden Özgür Çek ile 3.5 yıllığına anlaştı.

Özgür Çek, Eskişehirsporda
26 Ocak 2013 Cumartesi 21:09 tarihinde eklendi, 1.780 kez okundu.

 

Vali Henefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Eskişehirspor Kulübü İkinci Başkanı Mulla Şahbaz, Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Sportif Direktör Zafer Tüzün, yöneticiler ve Özgür Çek katıldı. 3.5 yıllık sözleşmeye imza atan Özgür Çek, Eskişehirspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
 
"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Eskişehirspor'un hedeflerini çok iyi biliyorum. Zaten burada daha önceden beraber oynadığımız arkadaşlarımız da var. 2-3 haftadan beri buradayım. Bazı eksik işlemlerden dolayı biraz uzadı ama nihayetinde Eskişehirspor forması altında olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımın ileride kazanacağı başarılarda benim de payımın olacağına inanıyorum. Orduspor ile yapacağımız maçta hocamız görev verirse, taraftarımızın önüne çıkmaktan mutluluk duyarım."
 
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz da "Özgür'e Eskişehirspor camiası olarak hoş geldin diyoruz. Kalitesini bildiğimiz bir futbolcu. Takımımıza ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Dolayısıyla Eskişehirspor hedeflerini kovalamak açısından kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hep soruyorsunuz 'Transfer olacak mı?' Biz de diyoruz ki ' Eskişehirspor'da transfer bitmez.' İşte Özgür de bunun bir görüntüsü. Çünkü sürekliliği olan, hedefi olan, uzun süre Süper Lig ve Avrupa hedefi olan takımlar transferleri hep gündemde tutarlar" dedi.
 
ESKİŞEHİRSPOR İKİ KULVARDA DA HEDEFLERİNİ KOVALAYACAK
 
Hem lig hem kupa olmak üzere her iki kulvarda hedefleri kovalamaya devam edeceklerini söyleyen Erdal Şahbaz, Eskişehirspor'un yaptığı transferlerle bugüne olduğu gibi geleceğe de yatırım yapan bir takım olduğunu kaydetti.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi sahalarında oynadıkları Antalyaspor maçında karşılaşmanın ilk dakikalarında Tello'nun kırmızı kart görmesinin ardından 10 kişi kaldıklarını ve 1-0 yenik duruma düşmelerine karşın maçı 2-1 kazandıklarını anımsatan Erdal Şahbaz şunları söyledi:
 
 
"Antalyaspor maçı görüntüsünü hedefimiz lig sonuna kadar götürmek. Hem kupada hem de ligde götürmek. Bunu götürmek çok kolay mıdır? Zordur. 18 takımın olduğu ligde kimin kimi ne zaman, nasıl yeneceği çok belli olmuyor. Takım kaliteleri birbirlerine çok yaklaşmaya başladı. Kolay bir lig değil. Herkesin hedefi var. Herkes hedefleri için çalışmalar yapıyor. Biz de aynı şekilde Eskiden olduğu gibi 3 büyük 4 büyük ayrımlarının da olmadığını görebiliyorsunuz. 18 takım, hepsi kendi çerçevesinde iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Biz de Eskişehirspor olarak, Eskişehirspor yönetimi kurulu olarak şuan odaklandığımız tek şey var o da başarıdır. Sezon sonunda hem kupada, hem de ligde olan başarımızı gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bu anlamıyla kulaklarımızı her şeye tıkamış durumdayız. Sadece odaklandığımız tek şey var. Ligi en iyi yerde bitireceğiz, Avrupa'ya da gideceğiz kupayı da inşallah almaya çalışacağız."

DHA