Özhaseki, sivil toplum kuruluşlarını kabul etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talasemi ve Lösemililer Derneği yönetimi ile Makine Mühendisler Odası Kayseri Şubesi yönetimini kabul etti.

Özhaseki, sivil toplum kuruluşlarını kabul etti
13 Şubat 2014 Perşembe 18:39 tarihinde eklendi.


Talasemi ve Lösemililer Derneği Genel Başkanı Faruk Başdemir ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Bir süre önce genel kurul yaparak yeni yönetimlerini oluşturduklarını belirten Dernek Başkanı Başdemir, Başkan Özhaseki'nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, "Sivil toplum kuruluşlarına verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyoruz." dedi. Başdemir, ayrıca Başkan Özhaseki'ye yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü derneklerinin başarı belgesini takdim etti.

Kısa süre önce genel kurulunu yapan Makine Mühendisler Odası Kayseri Şubesi yönetimi de Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Ersin Fener, odalarıyla ilgili Başkan Özhaseki'ye bilgi vererek Kayseri'de yaklaşık 3 bin civarında makine mühendisi olduğunu belirtti. Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi ile çok güzel çalışmalar yaptıklarını ifade eden Fener, benzer çalışmaları devam ettirmek istediklerini kaydetti.


CİHAN