"Özverili oynadık"

Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, Beşiktaş karşısında aldıkları yenilgi sonrası, kısıtlı kadroya rağmen futbolcuların özveri ile oynadıklarını söyledi.

08 Şubat 2014 Cumartesi 00:33 tarihinde eklendi.


Murat Şahi, futbolcuların ilk yarı istediklerini sahaya yansıtamadığını, ikinci devre daha iyi oynadıklarını dile getirdi. İlk yarı Beşiktaş'ın daha iyi oynadığına değinen Şahin, ikinci yarıya ofansif kadroyla başladıklarını ve daha iyi oynadıklarını kaydetti.

Sonuca gitmek için oynadıklarını vurgulayan Şahin, "İkinci yarı için yaptığımız değişikliklerle daha iyi oynadık. Golü 1-0 iken bulsaydık daha iyi olurdu, golü bulduktan sonra da sonuca gitmek için oynadık ama olmadı. Beşiktaş'la oynadığımızın farkındaydık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Marius Stankevicius'un olmaması takımı etkiledi, takımın düzeni bozuldu." dedi.

Transfer sezonunda istedikleri oyuncuları alamadıklarını açıklayan Şahin, kısıtlı kadroya sahip olmalarına rağmen futbolcuların özverili oynadığını vurguladı. Şahin, "Biz oyuncularımıza güveniyoruz, aldığımız sadece bir mağlubiyet, sakatlıklar olabilir elimizde oynayacak oyuncularımız da var." diye konuştu.

Gaziantepsporlu Medunjanin ise zor ir maç oynadıklarını, kendi evlerinde olmalarına rağmen istedikleri oyunun oynayamadıklarını söyledi.

İstedikleri gibi oyuna başlayamadıklarını dile getiren Ekrem Dağ ise, ikinci golü yedikten sonra da morallerinin bozulduğunu kaydetti.


CİHAN