Padfone 2 tanıtıldı

Tayvan'da tanıtımı yapılan Asus'un telefon ve tablet kombinasyonlu cihazı Padfone 2, 4 çekirdekli işlemci, LTE, NFC özellikleriyle dikkat çekiyor

Padfone 2 tanıtıldı
16 Ekim 2012 Salı 18:40 tarihinde eklendi.

 

Asus'un yeni ürüni Padfone 2 hem Milano'da Başkan Jonnet Shih hem de Tayvan'da CEO Jerry Shen tarafından basına tanıtıldı. Eee Pad Transformer serisinin bir ürünü olarak geçtiğimiz Mart ayında Barcelona'da tanıtılan Padfone, şimdi ikinci nesil tablet/telefon birleşimi ile gündeme oturdu.
 
Yeni Padfone 2, bir öncekinden daha büyük ve  daha gelişmiş özelliklere sahip.

Özellikle Qualcomm'un 4 çekirdekli işlemcisi (Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064) ile adeta güç yükselenmiş cihaz, 4.7 inçlik telefon ekranıyla hem akıllı telefon hem de tablet pazarında kendine sağlam bir yer edinmeye kararlı gibi.

Şimdilik Android Ice Cream Sandwich kullanan ürün yakında Jelly Bean güncellemesine de sahip olacak. LTE 4G bağlantısı, NFC, 720p Super IPS+ LCD ekran, 13MP kameraya sahip.
 
Telefon combo cihazda bir nevi beyin görevi görüyor. Ana özelliklerin hemen hepsi telefonda mevcut, tablet daha büyük bir ekran istendiğinde kullanılacak bir alternatif olarak sunulmuş. Tabletin ekranı 10.1 inç büyüklüğünde ve içinde telefon olduğunda ağırlığı 649 gram.