"Pahalıya patladı"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, oyun olarak çok iyi oynadıkları bir müsabakada defansın bir zafiyetinin kendilerini pahalıya malolduğunu söyledi.

Pahalıya patladı
24 Kasım 2013 Pazar 23:17 tarihinde eklendi.


Sağlam, 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, oyundan, oyuncuların mücadelesinden, takım disiplininden, takım savunmasından memnunum olduğunu belirtti. İlk devrenin tamamen kendilerinin kontrolünde geçtiğini anlatan Sağlam, “Direkten dönen topuzu var. İkinci yarıya da iyi başladım. Oyunun gidişatında bir puana üzüleceğiniz maçtan maalesef puansız dönüyoruz. Bu kadar iyi oyun içerisinde defansımızın bir zafiyeti bize pahalıya mal oldu.” dedi.

Trabzon deplasmanında gol hariç yapılabilecek her şeyi yaptıklarına değinen Sağlam, “İyi bir takım olma yolunda mücadele veriyoruz. Çok mesafe kat ettik ama daha iyi bir takım olabilmeniz için bu yaptığınız şeyleri sonuçla bütünleştirmeniz gerekir. Onu yapamadığınız zaman bugün olduğu gibi iyi oynadığınız bir maçta puan almadan dönüyorsunuz.” diye konuştu.

Skor üretme adına eksikleri olduğunu söyleyen Sağlam, bunu gidermek için çalışacaklarını kaydetti. Sağlam, skor hariç herşeyin kendileri adına güzel olduğunu, Trabzon’dan kazanamadan dönmelerinin kendilerini üzdüğünü sözlerine ekledi.

Futbolcu Akaminko Trabzon’a galibiyet için geldiklerini, ancak iyi oynamalarına rağmen bunu başaramadıklarını söyledi.

Karama da sonuç nedeniyle takım olarak hayal kırıklığına uğradıklarını belirtti. İyi oynamalarına rağmen sonucu alamadıklarına değinen golcü futbolcu, önümüzdeki haftalarda bunu telafi edeceklerini vurguladı.


CİHAN