Pamela Anderson geliyor

Dünyaca ünlü oyuncu Pamela Anderson, Türkiye’deki hayranlarına sosyal medya aracılığıyla verdiği sözü tutarak Türkiye’ye geliyor.

Pamela Anderson geliyor
21 Şubat 2012 Salı 16:51 tarihinde eklendi, 1.904 kez okundu.

 

Yıllardır tüm dünyanın ilgisini üzerinde tutmayı başaran Pamela Anderson, Türkiye’deki hayranlarıyla buluşmak için 29 Şubat’ta Türkiye’de olacak. 
 
Patos’un birçok mecrada marka yüzü olan ve yeni ürünü Patos Sticks’in reklam kampanyasında rol alan Pamela Anderson, kendi belirleyeceği üç hayranıyla buluşacak. 
 
Pamela Anderson’la tanışmak isteyen hayranları, reklam filmindeki gençlerin yaptığı gibi, onun dikkatini çekecek bir yeteneklerini gösteren videolarını 26 Şubat’a kadar acunn.com internet sitesine yükleyecekler. Katılımcılar arasından belirlediği üç hayranıyla buluşacak olan başarılı oyuncu, Türkiye’de bulunduğu günler içinde başka sürpriz projelerde de yer alacak.  
 
Kampanya için çekilen reklamın ilk duyurusunu geçtiğimiz aylarda Twitter’dan yapan Pamela Anderson, bu ay İstanbul’a geleceğini belirtmişti. Anderson, Twitter ve Facebook’tan paylaştığı duyuruya Türklerin espri anlayışının çok hoşuna gittiğini de eklemişti.