Papağanını bulanı ödüllendirecek

Karabük'te oturan 38 yaşındaki Sabit Öztürk, gözlük satışı yaptığı dükkanında kafesin üzerinde oynarken dışarıya çıkarak ortadan kaybolan papağanını bulanı bir miktar para ile ödüllendireceğini söyledi.

Papağanını bulanı ödüllendirecek
19 Nisan 2014 Cumartesi 12:17 tarihinde eklendi.
Sabit Öztürk, 4 gün önce kent merkezinde dükkanında kafesinin üzerinde oynadığı oyuncaklardan birini düşürmesiyle çıkan sesten korkan Kakadu cinsi 'Ela' adlı papağanının korkarak kaçtığını söyledi. Öztürk, müşterileriyle ilgilendiği sırada dükkandan çıkan papağanın peşinden gittiklerini, ancak gözden kaybolduğunu ve bir daha dönmediğini belirtti. 4 gündür yaptıkları aramalara rağmen papağanı bulamadıklarını ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:
 
"Çok üzgünüm. Biz onu bir hayvan gibi görmüyorduk. Mağazamızın maskotuydu. Müşterilerimiz sırf onu sevmek için özellikle geliyorlardı. Papağanımız dışarıda doğal hayata alışık değil. Yırtıcı kuşlar zarar verebilir. Susuz ve aç kalır. Her gün sabahlara kadar aradık bulamadık. Umudum papağanımızın iyi bir aileye sığınmış olması ve onların da ona bakıyor olması. Bulup bize getirenlere bir miktar para ödülümüz olacak."

DHA