Papa’ya sevgi gözyaşları

Papa Francesco, Ankara'da Vatikan Büyükelçiliği'ne geldi. Papa’nın gelişi ile birlikte büyükelçilik önünde bekleyen bir grup Papa’ya sevgi gösterisinde bulundu.

Papaya sevgi gözyaşları
28 Kasım 2014 Cuma 21:41 tarihinde eklendi.

Papa Francesco, Ankara'da Vatikan Büyükelçiliği'ne geldi. Papa’nın gelişi ile birlikte büyükelçilik önünde bekleyen bir grup Papa’ya sevgi gösterisinde bulundu. Bir kadın, Papa’nın gelmesiyle beraber gözyaşlarına hakim olamadı.

Bugün saat 13.00’te Türkiye’ye gelen Papa Francesco, Ankara Esenboğa Havalimanı'na inişin ardından ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Papa daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Son ziyaretini ise Diyanet İşleri Başkanlığı’na yapan Papa ardından Vatikan Büyükelçiliği'ne geçti. Papa, yarın sabah saatlerinde Vatikan Büyükelçiliği'nden ayrılarak İstanbul’a hareket edecek.

Papa Francesco'nun, Ankara'da korumalar eşliğinde Vatikan Büyükelçiliği'ne gelişi sırasında burada bekleyen bir grup Papa’ya sevgi gösterisinde bulundu. Grubun içinde küçük yaşta çocukların da bulunması dikkati çekti. Papa’nın büyükelçiliğe girmesinin ardından grup, sessizce dağıldı.


CİHAN