Para çalan PTT çalışanı yakalandı

İzmir’in Urla İlçesi'ndeki PTT Müdürlüğü’nde çalışan 40 yaşındaki G.A., PTT şubelerinden topladığı 110 bin TL’yle ortadan kayboldu.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 18:30 tarihinde eklendi.
Polisin takibi sonucu yakalanan G.A., Soygunu hasta yeğeninin tedavi masraflarını karşılamak için yaptığını ileri sürdü.
 
Urla PTT Müdürlüğü’nde çalışan G.A., dün, şubelerden topladığı 110 bin lirayı alarak kuruma ait otomobille ortadan kayboldu. Kurum yetkililerinin ihbarı üzerine harekete geçen polis, G.A.’nın kaçtığı otomobili, Zeytinalanı Çamlıçay Mahalle Muhtarlığı’nın arkasında terk edilmiş olarak bulundu. Takibe devam eden ekipler, G.A.’yı, Menemen İlçesi’ndeki akrabalarının evinde yakalayıp gözaltına aldı. İçinde 110 bin lira olan çanta ise başka bir akrabasının evinde bulundu. 
 
Soygunu hasta yeğeninin tedavi masraflarını karşılamak için yaptığını ileri süren G.A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sorgusunda ayrıca, aldığı sağlık raporunun, müdürü tarafından uygun görülmemesine de kızıp böyle bir yolu seçtiğini dile getiren G.A., tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrolle serbest bırakıldı.

DHA