Paramı almadan gitmem!

Sneijder, Inter’le yaptığı sözleşmesinden doğan haklarını istediği için imzalar atılamıyor

Paramı almadan gitmem!
16 Ocak 2013 Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi.

 

Her geçen gün daha da karmaşık hale gelen Hollandalı oyuncunun transfer sürecindeki belirsizliğin nedeni, Inter ile Sneijder’in arasındaki maddi problemler.
 
Yıldız oyuncu, reklam ve yıllık ücretinden kalanları almadan gelmiyor
 
ARI-kırmızılı camiada Wesley Sneijder’den gelecek pozitif haberler beklenirken artık tek sıkıntının Hollandalı oyuncunun kulübü Inter’den alacakları olduğu iddia edildi. G.Saray’la yıllık 4 milyon Euro garanti ve maç başına 25 bin Euro karşılığında anlaştığı vurgulanan yıldızın hem Milano ekibinden alacakları hem de kulübüyle olan reklam anlaşmalarından doğan haklarını istediği için imzaların geciktiği belirtildi.
 
ANLAŞMA TAMAM
 
INTER’İN, yıllık 6 milyon Euro kazanan Sneijder’in ücretini indirmek istemesinin ardından kulübüyle ipleri koparan Sneijder, ayrıca başkan Massimo Moratti’nin de baskısından rahatsız... İtalyan medyasına göre 15 Ocak’a kadar G.Saray ile protokol yapan Moratti’nin tavrına kızan Sneijder’in bu sürenin bitmesinin ardından kararını vererek kendisine haber vermeden bu imzanın atılmasına tepki göstereceği de iddia edildi.
 
EŞİYLE birlikte kararını vermek için tüm şartları masaya yatıran Hollandalı yıldızın G.Saray’dan gelen teklifi kabul ettiği ancak tek sorunun kulübü Inter’le arasında anlaşmadan kaynaklandığı İtalyan medyasından dünyaya duyuruldu.
 
Çizme basınına göre anlaşmanın en geç hafta sonunda netlik kazanacağı ve oyuncunun sarı-kırmızılılara imza atacağı yönünde.
 
Evinden çıkmıyor
 
HOLLANDALI oyuncu, önceki gün öğlen 12.00 civarında evine girerken bir daha dışarıya adım atmadı. İtalyan ile Türk medyasının yakın takibinden olan oyuncunun sadece Inter yöneticileriyle ve menajerleriyle görüştüğü öğrenildi.

Vatan Gazetesi