Parçalanarak can verdi

Samsun'da sürücüsü belirlenemeyen otomobil aşırı hız nedeniyle Mert ırmağının bariyerlerine çarptı. Kazada ırmağa düşen 21 yaşındaki Bayram Özata parçalanarak can verdi. 16 yaşındaki İsa B. ise ağır yaralandı.

Parçalanarak can verdi
21 Nisan 2014 Pazartesi 22:47 tarihinde eklendi, 2.199 kez okundu.
Olay bu akşam Samsun'un Canik İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsü belirlenemeyen 55 AC 595 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Mert Irmağı'nın bariyelerine çarpıp ana yola savruldu.

Kaza sırasında araçtan fırlayan Bayram Özata ırmağa düştü. Olayı gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza mahaline gelen sağlık ekipleri ağır yaralı İsa B.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vatandaşların Bayram Özata'nın ırmağa düştüğünü söylemesi üzerine polis balıkadamlar olay yerine geldi. 
 
Polis, Irmak üzerinde toplanarak kurtarma çalışmalarını izleyen vatandaşları tren geçmesi nedeniyle olay yerinden boşaltmak istedi. Ancak bazı vatandaşlar polise tepki gösterdi. Daha sonra polis balıkadamlar Bayram Özata'nın parçalanmış cesedinin vücut kısmını ve bacaklarını çıkartıp ceset torbasına koyarak sudan çıkardı. Kafası ise bulunamadı. Ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin diğer parçasının ise yarın Mert Irmağı'nda aranacağı bildirildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devamn ettiği kaydedildi.