Park halindeki çekiciye çarptı

Ataşehir'de bir otomobil, park halindeki çekiciye çarptı. Kazada Özbekistan uyruklu olduğu iddia edilen 2 kişiden biri öldü, diğeri ise yaralandı.

Park halindeki çekiciye çarptı
30 Mart 2013 Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi, 1.117 kez okundu.

 

Kaza, saat 00.00 sıralarında, Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde meydana geldi. 06 UJ 417 plakalı otomobil, Ataşehir'den Sancaktepe istikametine seyrederken yol kenarında park halindeki çekiciye çarptı. Kazada sürücü hafif yaralandı.

Yanındaki arkadaşı ise araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Yaralı şahıs ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden şahsın cenazesi ise yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Yaralı sürücünün ilk ifadesinde, ölen arkadaşı ile birlikte yaklaşık 2 buçuk yıl önce Türkiye'ye kaçak yollarla girdiklerini söylediği öğrenildi. 
 
Bir görgü tanığı, "Gürültü üzerine dışarı çıktım. Birisi otomobil içerisinde sıkışmıştı. Sürücü araçtan indiğinde yerinde duramıyordu. Hemen polisi aradım" dedi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN