Park halindeyken alev alev yandı

KÜÇÜKÇEKMECE'de gece saatlerinde park halindeki bir midibüste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alev alev yanan midibüs olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.

Park halindeyken alev alev yandı
07 Aralık 2016 Çarşamba 08:43 tarihinde eklendi.
Olay, Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 04.00 sıralarında Kuşlar Tepesi Caddesi üzerinde park halinde bulunan 34 LH 124 plakalı midibüste henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm aracı kapladı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan midibüse müdahale etti. Polis ekipleri de caddeyi kısa süreliğine araç geçişine kapatarak güvenlik önlemi aldığı görüldü. İtfaiye ekipleri midibüste çıkan yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. İtfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdükten sonra, polis ekipleri de kapattığı caddeyi tekrar araç geçişine açtı. Olayın yaşandığı yerde oturan bir vatandaş, "Nasıl çıktığını bilmiyoruz. Güvenlik bildirdi bizde geldik buraya, on dakika içersinde yandı zaten. Park halindeydi ama sahibini tanımıyoruz. Araç her zaman buraya park eden araçlardan bir tanesi" dedi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olay hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.
 
 
ALEV ALEV YANDI
 
 
İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde midibüsün alev alev yandığı bir süre sonra da itfaiye ekiplerinin yangını söndürmek için müdahale ettiği görülüyor.
 
Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL,(DHA)