"Parti ayrımı yapmadık"

CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, pazar yerlerinin düğün, mevlit ve sünnet şöleni merasimlerine verilmede parti ayrımı yapmadıklarını bildirdi.

03 Eylül 2013 Salı 20:50 tarihinde eklendi.


Başkan Sözen, yaptığı açıklamada, MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş'ın oğlu Muhammet Ali'nin sünnet şöleni için Manavgat'ta pazar yerinin verilmemesi eleştirileriyle ilgili bilgilendirme yaptı. Manavgat Belediyesi olarak hizmet vermede hiçbir zaman parti ayrımı yapmadıklarını belirten Sözen, daha önce MHP'nin talebi üzerine Manavgat Stadyumu'nda konser verilmesi ve Ramazan ayında Külliye Cami'nde iftar programı etkinliğinde imkanları ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu konularda partilerin 'bu neden olmadı' diye hemen birbirine karşı ön yargılı olmamaları gerektiğini belirten Sözen, "Belediye hizmetleri kapsamında partilerin taleplerini bugüne kadar parti ayrımı yapmadan yerine getirmeye çalıştık.

MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş'ın oğlunun sünnet düğünü merasimi için niçin pazar yerinde yapılmadığına yönelik ilgili birimlerden bilgi alacağım. Bugüne kadar şu kesinlikle iyi bilinmedir ki hizmet vermede parti ayrımı yapmadık, yapmayacağız da. Bir konu hakkında birbirimize karşı ön yargılı olmayalım." diye konuştu.

BAŞKAN SÖZEN: SU SAATİ ÖLÇÜMLERİ AYLIK YAPILIYOR

Belediye Başkanı Sözen, Manavgat'ta bir gazetenin 'su saatleri aylık ölçülmesi gerekirken 70 günde su saatleri okutularak 30 tonun üzerinde kademe üstüne çıkartılarak su paralarında vurgun yapıldığı' ifadeleri üzerine açıklama yaptı.

Manavgat'ta içme suyu saatlerinin aylık okunmasının kendi dönemlerinde hayata geçirildiğini belirten Sözen, saat okumalarının aylık yapıldığını, 70 günde okunduğunu ilk defa duyduğunu söyledi. Aylık su saati kademeli saat okumasını vatandaşlara kolaylık sağlaması için yaptıklarını anlatan Sözen, şu bilgileri verdi: "Manavgat'ta aylık su saati okunması bizim dönemimizde gerçekleşti.

Bazı hane sahiplerinin kapılarını kapattığı ve su saatlerinin üstünü örttüğü için su saati okuyucusu görevli arkadaşlar zorluk çektiklerini söylüyor. Konunun takipçisi olacağım. İlgili birimden eğer 70 günde okunmuşsa bilgi alacağım. Bizi eleştirenlerin, su saatleri 2 ayda bir okunurken niçin sesleri çıkmıyordu?"


CİHAN