'Paşa Store' açıldı

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı VIP girişinin yan bölümünde hizmet verecek mağazanın açılışı, Kasımpaşa Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi.

09 Şubat 2013 Cumartesi 18:58 tarihinde eklendi.

 

Açılış töreninde açıklamada bulunan Başkan Zafer Yıldırım, Kasımpaşa adına bir ilki gerçekleştirerek Paşa Store açılışını yaptıklarını söyledi. Zafer Yıldırım, "Biliyorsunuz ürün satışları dünya futbolunda gelirler içerisinde önemli bir kalem tutuluyor. Fakat Türkiye'de maalesef böyle değil. Türkiye'de kulüpler, gelirlerinin büyük kısmını yayın gelirlerinden temin ediyorlar. Maç gelirleri ve bu tür ürün satışlarının da olması lazım. Biz burada ilk adımı atıyoruz. Zaman içinde başarılarımızı ve rakamlarımızı büyüterek, satışlarımızı da artacaktır." diye konuştu. 
 
Kasımpaşa taraftarlarının takımlarını Avrupa kupalarında görmek istediğinin hatırlatılması üzerine Zafer Yıldırım, "Avrupa dışı bir şeyi hiç düşünmüyoruz. Kasımpaşa olarak ligde kalmak bizi mutlu etmez. Kesinlikle bizim hedefimiz Avrupa'dır. Bu 1 senede mi olur, 3 senede mi olur, onu göreceğiz; ama bunun dışında bir hedefimiz yok. Avrupa olmazsa, başarısız olduğumuza inanırız.'' şeklinde konuştu.
 
SHOTA: İLERİYE BİR ADIM DAHA ATTIK
 
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, her geçen gün büyüdüklerini dile getirerek, "Adım adım ileriye gidiyoruz daha büyük olacağız. İnşallah bu da herkese bir mesaj olur. Bugün güzel bir gün oldu bizim için. İleriye bir adım daha attık." ifadelerini kullandı.
 
11 Şubat Pazartesi günü oynayacakları Gaziantepspor maçını da değerlendiren Shota Arveladze, ikinci yarıya iyi başladıklarını ve bunun devamını istediklerini kaydederek, "Her maç her puan çok önemli. Gaziantepspor’a saygı duyuyoruz. Yeni bir hocanın karşısında olacağız. İnşallah mutlu bir şekilde döneriz." diye konuştu.
 
Kasımpaşa taraftarlarının tezahüratlarıyla karşılanan futbolcu Adem Büyük de "Öncelikle bu sevgiye beni layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Bizim başarılarımızda taraftarlarımızın da desteği var." dedi.
 
Gaziantepspor maçıyla ilgili olarak da Adem, ilk düşüncelerinin galip gelmek olduğunu; ancak yenemiyorlarsa yenilmemek için de ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 
 
Adem, takımın Avrupa kupalarına katılma yönündeki hedeflerinin sorulması üzerine "Bunları konuşmak için çok erken. Ligde göründüğü gibi ne olacağı belli değil; şu anda öyle bir hedefimiz yok. Olursa da kimse şaşırmasın." cevabını verdi.

CİHAN