"Pascal dünya ahiret abim"

Asena ve Pascal Nouma arasında başlamadan biten aşkın nedeni ortaya çıktı. Asena, o süreçte neler olduğunu açıkladı ve yeni bir aşkın da sinyalini verdi

Pascal dünya ahiret abim
26 Ocak 2012 Perşembe 11:07 tarihinde eklendi, 1.073 kez okundu.

 

Marka İstanbull isimli mekânda hayranlarının karşısına çıkan Asena, yeni aşk iddialarıyla gündeme gelirken Pascal Nouma konusu da akıllarda soru işaretleri bırakıyordu. Asena bu konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. 
 
"Pascal artık dünya ahıret ağabeyim olur" diyen Asena, "Ada günlerinde hoşlandım ama ötesi olmadı. Adadan döndükten sonra iş anlamında çok yoğun günlerim oldu. O da yurtdışına gitti. Aramızda bir elektriklenme olmuştu ama bu sona erdi" dedi.
 
"Şu an bir ilişkimin olma ihtimali var" diyen Asena, magazine uzak olduğunu da söyledi. "Mesela Heidi Klum ve eşi Seal ayrılıyormuş. Ben yabancı magazini takip etmeyi daha çok seviyorum, Türkiye'deki magazin ilgimi çekmiyor" şeklinde konuştu.
 
Asena, "Kendinize rakip gördüğünüz birileri var mı?" şeklindeki soruyu, "Kimse rakibim değil, ben de kimseye rakip değilim. Herkesin stili farklı. Ben sadece dansımı daha ileri seviyelere taşımaya çalışıyorum. Bir de dansözlere karşı bir önyargı var. Eğitimsizmiş gibi gösteriliyorlar. Ama dansözlerin çoğu da yüksek okul mezunudur. İnsanlar ne yazık ki bunu gözden kaçırıyor" diye yanıtladı.