"Paspas bakanlar ürettiler"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, "Türkiye'nin her bir zerresi kanla sulanan topraklarını ne idüğü belirsiz insanlara peşkeş çekmiştir. İran'dan gelen 30 yaşındaki bir iş adamının önüne paspas olurum diyen bakanlar üretmiştir. Ayakkabı kutularında bu ülkenin geleceğinin rızkı istiflenmiştir" dedi.

Paspas bakanlar ürettiler
02 Mart 2014 Pazar 09:53 tarihinde eklendi.

Topçu, Zonguldak'ta sürdürdüğü temaslarının ardından Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Çoğunluğu bayan olan partililerin karşıladığı Zuhal Topçu, partililere hitaben yaptığı konuşmasında, hükümetin ahlaken ve siyaseten çöktüğünü söyledi.

MHP'li Topçu, konuşmasında, "Türkiye bir dönüm noktasında. 30 Mart yerel seçimleri Türkiye için önemli bir kapıyı açacaktır. Artık 11 yıllık AKP iktidarının süresi bitmiştir. AKP iktidarı ahlaken çökmüştür. AKP iktidarı siyaseten çökmüştür. Bunlar 17 Aralık süreci ile beraber bütün gizli kapaklı yaptıkları işler bu 17 Aralık ile beraber rüşvet ve yolsuzluk soruşturması ile artık açığa çıkmıştır.

Bunların bizim yüzümüze bakacak yüzü kalmamıştır. Türk milletinin yüzüne bakacak durumları kalmamıştır. İşte 30 Mart önemli bir dönüm noktası derken bunları bu iktidara bu ahlaksızlıklarını bu hırsızlıklarını iktidara göstermek için önemli bir dönüm noktası. Bunlar artık bu millete saygı duymuyorlar. Önce 'çıraklık için bize müsaade edin' dedi. Ettik mi? Ettik. Sonra 'Kalfalık için müsaade edin' dedi. Kalfalık için de müsaade etti. Sonra 'Ustalık için de edin' dedi. Ama yeter artık diyoruz. Yeter söz bu milletin diyoruz. Bu millette kararı 30 Mart'ta verecektir" dedi.

"İRAN'DAN GELEN İŞ ADAMINA PASPAS OLURUM DİYEN BAKANLAR ÜRETTİLER"

Topçu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin bin yıldan beridir kardığı, geliştirdiği kardeşliğini bozmuştur. Türkiye'nin her bir zerresi kanla sulanan topraklarını ne idüğü belirsiz insanlara peşkeş çekmiştir. İran'dan gelen 30 yaşındaki bir iş adamının önüne paspas olurum diyen bakanlar üretmiştir. Ayakkabı kutularında bu ülkenin geleceğinin rızkı istiflenmiştir.

Kendi yandaşlarına. Haram zehir zıkkım olsun diyorum. Ahrette bütün buradaki kardeşlerimiz ve bu Türk milletinin gençliği için iki elimiz yakalarında diyoruz. Zaten, Cenabı Hak ile olan taraf onlar. Ama biz de diyoruz ki inşallah bu millet teveccüh gösterirse iktidara gelir isek ne yapacağız o zaman. Genel Başkanımızın dediği gibi 'Nereye giderse gitsin yakasından tutup Yüce Divan'a teslim edeceğiz bu iktidarı."

"ALLAH HARAM PARAYI ŞU KURSAĞIMIZDAN GEÇİRMEYİ NASİP ETMESİN"

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hesap vermemek adına diktatörleşmeye başladığını" söyleyen Zuhal Topçu, "Çünkü dedi ki, bu iktidarda kalmak için ne yapmam lazım. Benim yargıyı ele geçirmem lazım. Şimdi biliyorsunuz HSYK kanunu dediğimiz kanunu meclisten geçirdiler. Diğer takımın elemanı olan Sayın Cumhurbaşkanı da onu imzaladı. Ve o kanun şu anda yürürlüğe girdi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nda şu anda hallaç pamuğu gibi yeni atamaları yapıyorlar. Cami avlusunda siyaset yapmışlardır. Hacda bile siyaset yapmıştır. Cenaze törenlerinde siyaset yapmışlardır. Artık diyoruz ki ustalığınız da batsın, bilmem işte yerin dibine girsin. Bırakın bizi def olun gidin. Ama adaletten kaçamayacaksınız. Adalete Milliyetçi Hareket Partisi sizi teslim edecek. Allah haram parayı şu kursağımızdan geçirmeyi nasip etmesin" ifadelerini kullandı.


CİHAN