Pasta Oyunları Oyna

Pasta hayatımızın bir çok yerinde gerçekten ihtiyaç duyduğumuz bir üründür. Arkadaşlarımızla, ailemizle, dostlarımızla, kardeşlerimizle ve daha bir çok bireyle bu sayede eğlenebiliriz arkadaşlar.

Pasta Oyunları Oyna
07 Haziran 2014 Cumartesi 15:07 tarihinde eklendi, 1.869 kez okundu.

Pasta hayatımızın bir çok yerinde gerçekten ihtiyaç duyduğumuz bir üründür. Arkadaşlarımızla, ailemizle, dostlarımızla, kardeşlerimizle ve daha bir çok bireyle bu sayede eğlenebiliriz arkadaşlar. Uygulamada kahramanımızla beraber sizlere yardımcı olabilmesi amacıyla ( Fare ) kontrollerinden yardım alacaksınız. Bu kontrol araçları ile dilediğiniz gibi her talimatı anında yerine getirebileceksiniz. Genelde doğum günlerinde ve yılbaşlarında yada romantik anlarda ortaya çıkan bu pasta anlayışında gösterişli ve lezzetli bir pasta gibisi yoktur. İnsanlar pastayı ilk gördüklerinde daha tadına bakmadan en başta görünümüne bakarlar. Görünüm ne kadar alıcıyla karşıda ki insanda bir o kadar etkilenecektir. Dış görünüşün diğer bir önemi ise insanlara daha cazip gelmesidir. Pasta satılan mekanlarda ki süslü ve farklı pasta modelleri genel anlamda en erken satılan ürünler arasında gelmektedir. Yani bir pastayı yaparken en başta onun göz alıcılığını önemli kılmalı daha sonra lezzet faktörünü gözden geçirmelisiniz. Lezzet faktörüne gelecek olursak doğru hamleler ve bilinçli talimatlar ile yapılan ürünlerde kesinlikle hiç bir sıkıntı olmamaktadır. Sizlere ürün hakkında verilen bilgilerden sonra birazda Pasta Oyna sitemiz hakkında bilgi vermek zorundayım arkadaşlar. Sitemiz her gün bu tür oyunlar üzerinde yoğunlaşmakta ve güncelleşmektedir. Her gün en yeni, en kaliteli içerikler ile güncellenen sitemizde sizlerde istediğiniz gibi eğlenebilecek ve kesinlikle hiç bir para ödemeyeceksiniz. Tek amacı her bireyi pasta konusunda bilgilendirmek olan sistemimizde tarifler bire bir günlük yaşamı yansıtmaktadır. Bu günlük yaşamı yansıtan tarifleri yaparken odaklanmalı, sizlerden istenen nesneleri bularak işe başlamalısınız. İsterseniz sitemizde bulunan bir kaç içerik hakkında sizlere bilgi verebilirim arkadaşlar.
 

Sitemize katılmasına rağmen kısa sürede popüler olan bir oyunumuzdan bahsedeceğim. Bu oyunumuzda Küçük Usta olarak adlandırılmaktadır. Bu uygulamada ufak yaşta pasta aşçısı olmayı hedefleyen bir karakteri konu alacağız. Konu alacağımız bu karakterimizle beraber mükemmel bir şekilde eğlenebilecek, oldukça fazla skor kazanabileceksiniz. Kısa sürede oldukça popüler olan bu içerikte sizlere verilen talimatlara uymaya çalışacaksınız. En başta uygulamanın zorluk seviyesini seçeceksiniz. ( Easy, Medium, Hard ) kısımlarından oluşan bu uygulamada karakterimizle beraber seçeneklerden herhangi bir tanesi seçmeli oyunun buna göre kurgulanmasını sağlamalısınız. Daha sonra verilecek olan görevler gelecektir karşınıza. Bu görevleri yerine getirirken oldukça dikkatli ve hızlı olmanız gerekmektedir. ( Sol Üst ) bölgede bulunan hedef süre bitmeden talimatı yerine getirmeye çalışacaksınız. İlk göreviniz krema püskürtmek olacaktır. Bu kremayı size görsel de gösterdiği gibi püskürtecek ortaya simetrik bir şekilde çıkarmaya çalışacaksınız. Ortaya çıkan simetrik şekil sayesinde ilk etapta skor kazanabilecek ve mükemmel puanlar elde edeceksiniz. Elde edeceğiniz bu skorlar ile diğer etaplara geçebilecek bu sayede uzun süreli bir serüven yaşayacaksınız. Diğer içeriklerde olduğu gibi bu oyunumuzda da ( Mouse ) kontrol olarak kullanılmaktadır.
 

Düşündüğünüz gibi tabi ki sitemiz de tek bir popüler ve sağlam oyun bulunmamaktadır. İzniniz olursa size bir içerikte daha tanıtmak zorundayım arkadaşlar. Bu oyunumuzun adı ise Pastacı Bella olarak adlandırılmıştır. Bu içerikte bir işletmeden sorumlu olacaksınız. Bu sorumlu olacağınız etaplarda kahramanımızla beraber gelen müşteriler ile ilgileneceksiniz. Onlar sizlere bir pasta getirecek. Getirilen pastaları sizin süslemeniz istenmektedir. Bu süsleme işlemleri sırasında oldukça dikkatli olmalı, parkurda size verilen cisimler ve masalardan faydalanmalısınız. Kısa sürede oldukça sevilen bir içerik olan bu oyunumuzda bölümleri geçtikçe daha fazla müşteriye hitap edecek ve çeşitliliği de arttırabileceksiniz. Bu oyunda farklı bir konsept işlendiği için hedefleriniz de farklı olacaktır. Mesela diğer oyunlarımızda sizlere bir kısıtlı süre verilmekteydi. Bu süre bitmeden görevleri yerine getirmeye çalışıyordunuz fakat bu oyunumuzda işler biraz daha farklı bir şekilde işlemektedir. Oyunumuzda sizlerden istenen bu sefer hedef para olacaktır. Bu hedef parayı kazanabilmeye çalışacak, diğer etaplar da boy gösterebilmek adına mücadele edeceksiniz. Hedef parayı kazanabilmek için oldukça hızlı olmak zorundasınız arkadaşlar. Müşterileri kesinlikle bekletmeden onlara en iyi şekilde hizmet etmeli bu sayede onların güvenini kazanarak daha fazla insanın mekana gelmesini sağlamalısınız. Diğer sitelerden daha kaliteli grafikler, daha değişik içerikler, daha güzel konseptler ile karşınıza çıkan sitemizde elinizden geleni yapmak zorundasınız. Ne kadar dikkatli ve hızlı olursanız parkurlar da elde edeceğiniz para puan kavramı da o kadar yukarı da olacaktır. Sitemizi takipte kalarak en güncel uygulamaları ilk siz görebilirsiniz arkadaşlar