Paykasa nedir?

“Paykasa ön ödemeli kart” kartın ne olduğunu, ne işe yaradığını çok sayıda insan biliyor. Ancak yine de bilmeyenler için kısa bir bilgi vermek yerinde olacaktır. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder

Paykasa nedir?
17 Mayıs 2016 Salı 23:36 tarihinde eklendi, 1.547 kez okundu.

İnternet dünyasından alışveriş yaparken, oyun oynarken ya da iletişim alanında bir ürün/hizmet satın alırken ödemelerinizi yapmak için kullandığınız kredi kartı, banka havalesi, EFT veya mobil ödeme yöntemlerine alternatif olarak sunulan bir karttır. İngiltere merkezli özel bir şirket tarafından geliştirilenpaykasa, kullanıcı dostu yönleriyle alışverişin keyifli ve bir o kadar da güvenli hale gelmesini sağlamaktadır. Amacına uygun olarak kullanıldığında, kesinlikle ödemelerde en iyi sonuca ulaşmayı sağlayan kart, 16 haneli PİN kodu ve CVV numarası ile alışveriş yapmayı sağlamaktadır.
 

Paykasa Gündemden Düşmüyor

Alışveriş dünyasına sunduğu kolaylıklarıyla ön plana çıkan paykasa kart; güvenli, ödemelerde hızlı, alternatiflerde en olanaklı ve avantajlarda en iyisini sunan ön ödemeli karttır. Bu nedenle her geçen gün kendinden söz ettiren yönleriyle dikkat çekmektedir. Online oyun sitelerinden kazanılan paraların hesaba hızlı ve güvenilir şekilde aktarılmasını sağlayan, alışveriş sitelerinden alışveriş yaparken kişisel bilgileri vermeye gerek bıraktırmayan paykasa kart ile dilediğiniz gibi alışveriş yapabileceksiniz.
 

Güvende tam not

Güvenli ödeme sistemleri arasında kendinden en çok söz ettiren ön ödemeli kartlar arasında yer alan paykasa kart, sunduğu avantajlarıyla birlikte kullanıcının herhangi bir şekilde risk almamasını engelleyen özellikleriyle de kendinden söz ettiriyor. Ödeme esnasında sadece satın aldığınız 16 haneli PİN kodunu ve CVV numarasını ilgili bölüme girdikten sonra ödemeniz gerçekleştirilecektir. Bu da herhangi bir kişisel bilgi vermenizi gerektirmeyeceğinden, ekstre ya da bilgilerinizin üçüncü şahıslar tarafından alınması ihtimaline karşı güvende olmanızı sağlayacaktır.
 

Paykasa.org ile sanal kartınızı hızlı bir şekilde satın alarak işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Dünyanın birçok yerinde geçerli olan yönleri sayesinde alışverişte özgür kalmanın keyfini paykasa kart ile yakalayacaksınız. 
 

Kaynak: http://www.yeniakit.com.tr/haber/paykasa-nedir-174940.html