Paykasa Tam Olarak Nedir ? Ne Değildir ?

Bugün sizlere son günlerde karşınıza çıkan ve nedir bu diye sürekli merak ettiğiniz paykasa kartsistemini anlatacağız. Öncelikle paykasa kart ilk olarak İngiltere de piyasaya sürülmüş ve sürülme amacı internet üzerinden güvenli alışveriş yapmak isteyenlerin kimlik bilgilerini korumak olmuştur

Paykasa Tam Olarak Nedir ? Ne Değildir ?
14 Kasım 2018 Çarşamba 16:34 tarihinde eklendi, 1.201 kez okundu.

Bugün sizlere son günlerde karşınıza çıkan ve nedir bu diye sürekli merak ettiğiniz paykasa kartsistemini anlatacağız. Öncelikle paykasa kart ilk olarak İngiltere de piyasaya sürülmüş ve sürülme amacı internet üzerinden güvenli alışveriş yapmak isteyenlerin kimlik bilgilerini korumak olmuştur. Bu sayede paykasa kullananlar kimlik bilgilerini kimseyle paylaşmadan alış veriş yapmanın keyfini çıkarmaya başladılar. Talepler çok fazla artmaya başlayınca tüm dünyaya yayıldı ve ülkemiz de ki akıllı yatırımcılar tarafından da işletmeler kurulmaya başlandı. Ne oldu da paykasa kart bu kadar meşhur olduğu dediğinizi duyar gibiyiz. Paykasa kartın meşhur olmasın da ki en büyük özelliği 19 haneli dijital numarasının hiç bir şekilde kırılma imkanının olmamasıdır. Böylelikle siz kartınız ile istediğiniz zaman alış veriş yapmanın keyfine varmış oluyorsunuz. Ayrıca elinde bir kart var ve içinde ki limite ne olacak diye merakta etmeyin. Çünkü bu dijital numara sadece size ait olup, hiç bir şekilde içinde ki paranıza bir şey olmaz. Kısaca tarif etmek gerekirse eğer bu paykasa kart sizin internet kasanız anlamına geliyor. Bu sayede internet ortamında başka hiç bir kart kullanmadan sadece tek kart ile işlem yapabilirsiniz.
 

Güvenli Ödeme İçin Paykasa
 

Her paykasa kartın numarası size ait olacağı için, siz bu numarayı birine vermediğiniz sürece ya da çaldırmadığınız sürece gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken en doğru yol bilgisayarını virüslere karşı korumaktır. Paykasa alımı yapacağınız siteler size istediğin limite göre doldurulmuş bir şekilde 19 haneli pin numaranızı vereceklerdir ve sizde bu pin numarası ile istediğiniz yerden alış veriş yapabileceksiniz. Burada en çok dikkat etmeniz gereken ise arada ki fiyat farklarının çok olmadığı siteler olmalıdır. Çünkü ucuzpaykasa alacağım diye dolandırılabilirsiniz.
 

Resmi Paykasa Sitesi
 

Paykasa almak için, sizlerde http://www.gercekkart.com linkine tıklayabilirsiniz. Oyun kartları olarak da adlandırıldığı için, her türlü yurt dışı alışverişleriniz de ve oyun sitelerinde artık paykasa kart kullanmaya başlayabilirsiniz.