Paykwik Nasıl Alınır?

Ön ödemeli sanal kredi kartlarından biri olan Paykwik, online olarak birçok anlaşmalı siteye hızlı şekilde ödeme yapma imkanı verir. Birçok avantaj barındıran bu pratik kredi kartlarını internet üzerinden hızlıca satın alabiliyoruz.

Paykwik Nasıl Alınır?
20 Şubat 2019 Çarşamba 20:13 tarihinde eklendi.

Ön ödemeli sanal kredi kartlarından biri olan Paykwik, online olarak birçok anlaşmalı siteye hızlı şekilde ödeme yapma imkanı verir. Birçok avantaj barındıran bu pratik kredi kartlarını internet üzerinden hızlıca satın alabiliyoruz. 'Paykwik nasıl alınır?' konusuna baktığımız zaman internet üzerinde birçok anlaşmalı satış sitesinin olduğundan bahsedebiliriz. Paykwik anlaşması olan sitelerden herhangi birisine giriş yaptığımız zaman öncelikle bir hesap açmamız istenir.
 

Kişisel bilgilerimizi girerek hesap açma işlemlerini yaptıktan sonra önümüze Paykwik kart paketleri gelecektir. Paketler 10 dolar limitlerden başlayarak 500 dolara kadar ulaşır. Bütçemize en uygun olan kart paketinin üzerine tıkladığımız zaman sistem bizleri ödeme sayfasına aktarır. Paykwik kart ödemelerini hem kredi kartlarıyla hem de doğrudan Havale seçeneği ile yapabilmek mümkün oluyor. Havale ödemeleri için satış sitesindeki canlı destek servislerinden hesap numaralarını talep etmek yeterlidir. Ödemeyi yaptıktan sonra online olarak tüm kart bilgileri hesabımıza gönderilir.
 

Paykwik Nasıl Kullanılır?
 

Paykwik kartlar, kendine özel 16 haneli bir pin koduyla üretilmiştir. Ayrıca satın alacağımız kartların 4 haneli bir CVV kodu ve son kullanma tarihi de olacaktır. Bu bilgiler doğrudan internet sitelerine yapacağımız ödemeler için kullanılır. Paykwik kartlar hiçbir şekilde fiziki bir özellik göstermez. Yani kartımızın satın aldıktan sonra elimize fiziki anlamda bir kart teslim edilmez. Online ortamdan verilen kart bilgileri ile anlaşmalı bütün sitelere ödeme yapabiliriz. Alacağımız kartlar tamamen tek kullanımlık özellik gösterir. Satın alınan bir kartın limiti bittikten sonra, aynı kart üzerine yükleme yapılmaz. Paykwik sitesine girerek kendimize yeni bir kart satın alabilir ve ödemeleri tekrardan Paykwik kartlarımızla yapabiliriz.
 

Paykwik Güvenilir mi?
 

Ülkemizde Paykwik kart kullanımı ile ilgili olarak yasal olmayan bir durum mevcut değildir. Bilindiği üzere Paykwik, yurt dışı merkezli olarak hizmete sunulan bir ödeme seçeneğidir. Avrupa genelinde bu kartları benzin istasyonlarında ya da marketlerde bile bulabilmek mümkündür. Devlet tarafından onaylanan yasal bir ürün olan Paykwik, ülkemizde sadece online olarak hizmet veriyor. Yani Paykwik kartları güvenle satın alabilir ve bütün anlaşmalı ödeme noktalarına para aktarabiliriz. Paykwik kartı bizler için güvenilir yapan en önemli özelliklerinden birisi de fiziki özellik göstermemesidir. Bu sayede kredi kartlarında sıkça yaşanan kayıp ve çalıntı durumları, Paykwik için geçerli olmayacaktır. Müşterilerine ait hiçbir kişisel veriyi içermeyen Paykwik, kendine özel pin koduyla yatırım yaptırır ve kullanıcılar için herhangi bir yasal sorumluluk yaratmaz.