Pazarcıklı öğrenciler Karadeniz'i gezecek

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pazarcık Belediyesi tarafından başarılı öğrencilere gezi turu düzenlendi

Pazarcıklı öğrenciler Karadenizi gezecek
23 Mayıs 2013 Perşembe 11:43 tarihinde eklendi.

Pazarcık ilçesinde bulunan ortaöğretim ve liselerde okuyan başarılı 46 öğrenci ilçe belediyesi sponsorluğunda Karadeniz gezisine götürüldü. Belediye binası önünde yapılan uğurlama törenine Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

    Her okuldan başarılı 3 kişinin Karadeniz turuna eğitim ve öğretim başında söz verildiğini belirten Dalkara, yılsonunda verilen sözü ilçe milli eğitim müdürlüğü ve belediye olarak gerçekleştirdiklerini kaydetti. Trabzon, Rize ve Karadeniz yaylalarına yapılan 4 günlük gezide başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini söyleyen Dalkara, "İlçe belediyesi olarak eğitime önem veriyoruz. Hayatta insanın başına gelen belaların çoğu cahillikten gelir. Bizlerde ilçe genelinde öğrencilere teşvik amacı ile bütün masrafları Pazarcık belediyesine ait olmak üzere bir gezi düzenledik." dedi.

    Toplam 46 öğrenci ve 6 öğretmen eşliğinde öğrenciler dualarla ilçeden uğurlandı. 4 günlük serecek gezi pazar günü sona erecek.


CİHAN