Pazarda tabletli denetim

Ankara Sincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, teknolojinin imkanlarından faydalanarak pazar yerlerini denetimlerinde tablet bilgisayar uygulamasına geçti.

Pazarda tabletli denetim
29 Mart 2013 Cuma 11:05 tarihinde eklendi.

 

Pazarcı esnaflarının kayıt ve sicillerine tablet bilgisayar ile anında ulaşabilen zabıta, Bilgi İşlem Müdürlüğü ile müşterek hazırladıkları yazılım sayesinde denetimlerini gerçekleştiriyor. Semt pazarlarındaki denetimler esnasında yapılan iş ve işlemler de Zabıta Müdürlüğü’nde anında izlenebiliyor.
 
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna,  vatandaşın huzur ve güven içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerleri sürekli denetim altında tutulduğunu belirtti.
 
Tuna, “Pazar yerlerimizi modern, sağlıklı ve temiz bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürürken teknolojinin imkanlarından da yararlanmayı ihmal etmiyoruz. Hızlı ve güvenli bir şekilde denetimlerimizi gerçekleştirmek için tablet bilgisayar uygulamasıyla esnafımızın sicilini ve kaydını anında kontrol edebiliyoruz. Vatandaşımızın güvenli ve huzurlu alışveriş yapması için denetimlerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

CİHAN