Pazartesi biber gazı,bugün tatlı

Ergenekon duruşmasını takip etmek için Silivri Cezaevi önünde bekleyen gazetecilere jandarma kendi yemekhanesinde yaptığı tatlıdan ikram etti.

Pazartesi biber gazı,bugün tatlı
11 Nisan 2013 Perşembe 12:47 tarihinde eklendi.

Ergenekon duruşmasını takip etmek için Silivri Cezaevi önünde bekleyen gazetecilere jandarma kendi yemekhanesinde yaptığı tatlıdan ikram etti. Gazeteciler, 8 Nisan’da yaşanan olaylarda eylemcileri dağıtmak için kullanılan biber gazından etkilenmişti.

 
Ergenekon davası Silivri Cezaevi yerleşkesinin içinde bulunan duruşma salonunda devam ediyor. Duruşmayı çok sayıda basın mensubu takip ediyor.

Pazartesi günü duruşma salonuna yürümek isteyen gruba jandarma ekipleri biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etmişti. Bunun üzerine duruşma salonunun önünde bekleyen çok sayıda gazeteci de biber gazından olumsuz etkilenmişti.

Bugün duruşma salonunun önünde önlem alan jandarmalar sakin bir gün geçiriyor. Basın mensuplarının bulunduğu alana gelen jandarma minibüsünden gazetecilere tatlı sürprizi yapıldı. Jandarmalar kendi yemekhanelerinde yaptıkları tatlıdan bütün gazetecilere ikram etti.  

CİHAN