Pegasus,Prag sefelerine başladı

Pegasus Hava Yolları, 19 Haziran'dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a sefer başlatacağını bildirdi.

Pegasus,Prag sefelerine başladı
16 Nisan 2014 Çarşamba 11:40 tarihinde eklendi.
Uçuş  ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 19 Haziran'dan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a sefer başlatacağını bildirdi. Pegasus'un Prag'a seferleri haftada 3 gün karşılıklı  gerçekleşecek.
 
Pegasus'tan yapılan açıklamaya göre seferler İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Prag Vaclav Havel Havaalanı'na Salı, Perşembe ve Cuma günleri saat 12:50'de uçarken; Prag Vaclav Havel Havaalanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na aynı günler saat 15:05'te kalkacak.
 
PRAG BİR MASAL ŞEHRİ
 
Pegasus Havayolları yaptığı açıklamada Prag'ın da tanıtımını yaparak kenti bir " Masal Şehir"e benzetti ve şöyle denildi:
 
"Yüzyıllar boyunca süregelen tarihi güzelliklerin korunduğu şehirde misafirler gezintiye Prag Kalesi'nden başlayabilir; yapımı 600 yıl süren heybetli görüntüsüyle Aziz Vitus Katedrali'ni ziyaret edebilir veya şehrin en önemli simgelerinden olan Karel Köprüsü'nde fotoğraf çektirebilir. Gezmek için bahar aylarının ideal olduğu Prag'ın mutfağında ise av etlerinden oluşan yemekler öne çıkıyor. Pegasus misafirleri Prag'da, Orta Çağ gecesi yaşıyor hissi veren otantik restoranlarda müzik ve gösteriler eşliğinde lezzetli yemeklerin tadına bakabilirler."

DHA