Pelin Karahan çok kızgın

Geçen ay Bedri Güntay ile dünya evine giren Pelin Karahan çıkan haberlere tepki gösterdi. Pelin Karahan trafik kazası yaptıkları yönünde çıkan haberlerin panik yarattığını söyleyerek, dikkatli olunmasını istedi.

Pelin Karahan çok kızgın
28 Ağustos 2014 Perşembe 11:58 tarihinde eklendi, 2.188 kez okundu.
Geçen ay Bedri Güntay ile dünya evine giren Pelin Karahan çıkan haberlere tepki gösterdi. Pelin Karahan trafik kazası yaptıkları yönünde çıkan haberlerin panik yarattığını söyleyerek, dikkatli olunmasını istedi. Pelin Karahan bu haberi yapanlara seslendi. Hamile Pelin Karahan çok kızgın!
 
PELİN KARAHAN'I ÇILDIRTAN İDDİA!
 
Genç ve güzel oyuncu Pelin Karahan ile Bedri Güntay geçtiğimiz ay dünya evine girmişti. Hamile olan Pelin Karahan, anne olmak için gün sayarken çıkan haberlere sinirlendi.
 
Önceki gün Muhteşem Yüzyıl dizisinden rol arkadaşı Aras Bulut İyinemli'nin doğum günü partisine katılan Pelin Karahan, çıkan haberlere tepki gösterdi. Eşi Bedri Güntay ile gittiği doğum günü partisinden birlikte çıkan Pelin Karahan, otomobile bindi.
 
Pelin Karahan direksiyonun başına geçti. Ardından ise Pelin Karahan ile Bedri Güntay'ın kaza yaptığı haberleri çıktı. Pelin Karahan, bu haberlerin ailelerini ve sevenlerini yok yere üzdüğünü söyledi ve haberi de yalanladı. Pelin Karahan, haberleri yapanları dikkatli olmaları konusunda uyardı.