Pendik'te aile faciası

Pendik'te birlikte yaptıkları sabah kahvaltısından kalktıktan sonra fenalaşan Ceylan çiftinin 2 çocukları hayatını kaybetti.

Pendikte aile faciası
05 Aralık 2013 Perşembe 14:19 tarihinde eklendi.
Edinilen bilgiye göre, Kavakpınar Mahallesi Şengül Sokak'taki evde Sami ve Asiye Ceylan çocuklarıyla birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından çiftin çocukları 4 yaşındaki Sude ve 7 yaşındaki Ufuk birden fenalaştı. 
 
Baba Sami Ceylan yakınlarını telefonlara arayarak yardım istedi. Eve gelen yakınları da hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Sude ve Ufuk'u önce özel bir polikiliniğe götürdü. Çocuklar buradan Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Fakat yapılan kontrollerde çocukların hayatını kaybettiği anlaşıldı. Durumları iyi olan anne ve baba da hastanede tedavi altına alındı. Öte yandan ailenin komşuları olayla ilgili olarak, "Kahvaltı yapmışlar. Kahvaltıdan sonra çocuklar fenalaşmış" diye konuştu. 
 
Polis ekipleri olayın gerçekleştiği evde inceleme yaparken çocukların neden öldüğü Adli Tıp Kurumu raporunun ardından netlik kazanacak.

DHA