Pendik'te dehşet anları

Maskeli ve silahlı 5 kişi, yolcu minibüsünün önünü kesip molotofla ateşe verdi.

Pendikte dehşet anları
27 Nisan 2013 Cumartesi 17:39 tarihinde eklendi, 1.281 kez okundu.

Pendik’te maskeli ve silahlı 5 kişi içinde yolcu bulunan bir minibüsün önünü kestikten sonra molotof kokteyli attı.Yolcular can havliyle kendilerini dışarı atarken minibüs alev alev yandı

 
Saat 15.30 sıralarında Pendik-Kurtköy hattında çalışan 34 M 5091 plakalı minibüs Çamlık mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi üzerinde içinde silahlı ve maskeli 5 kişinin bulunduğu bir otomobil tarafından önü kesildi. Saldırganlar yolcular inmeden molotof kokteyli attı. Şans eseri molotof kokteyli patlamadı. Şöförün kapıyı açmasının ardından yolcular büyük bir panik ve korku ile kaçmaya başladı. Saldırganlar yolcuların inmesinin ardından tekrar molotof kokteyli atarak minibüsü ateşe verdi. İtfaiye tarafından söndürülen minibüs, tamamen yandı. Görgü tanıkları, “Beyaz bir araçla gelenler önce minibüsü durdurdu. Ardından da yaktı" diyerek olayı anlattı. 
 
Emniyet yetkilileri molotoflu saldırının Perşembe gecesi bir minübüs sürücüsünün vurularak öldürülmesi ve bugün Kartal’da yaşanan silahlı saldırıyla ilgili olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Olay yerine gelen polisin incelemesi sürüyor.

DHA