Pendik’te trafik kazası

Pendik’te yavaşlayan trafikte duramayan boya yüklü kamyonet otomobile arkadan çarptı.

Pendikte trafik kazası
13 Eylül 2013 Cuma 18:32 tarihinde eklendi, 1.761 kez okundu.

Kabinde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kamyonetten dökülen boyalar da yolu beyaza boyadı.

Kaza, TEM Otoyolu Pendik mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde bulunan Mesut Gündüz yönetimindeki 81 KD 633 plakalı boya yüklü kamyonet, aniden yavaşlayan trafikte duramayınca önünde seyreden Muvaffak Akgün yönetimindeki 06 BH 9580 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle büyük hasar gören kamyonette sürücü Gündüz, yaralandı. Kabinde de sıkışan Gündüz için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Gündüz, ambulasla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Muvaffak Akgün ve eşi Bahar Akgün, trafiğin aniden durma noktasına gelmesiyle yavaşladıklarını ancak arkadan gelen kamyonetin duramayarak içinde bulundukları otomobile çarptığını söyledi. Kazıyı gören bir başka sürücü de kazadan hemen sonra 112 acil servise telefon ettiklerini ancak ambulansın geç geldiğini ileri sürdü.

Kaza nedeniyle kamyonette bulunan boyalar da yolu beyaza boyadı. Yaklaşık bir saat boyunca İstanbul yönüne kapalı kalan yol kazaya karışan araçların çekilmesiyle tekrar açıldı.


CİHAN