Pepe çıldırdı

Pepe'den hakeme: Real Madrid'in defans oyuncusu Pepe, dün gece oynanan Villarreal maçından sonra hakeme söyledikleri sebebiyle ceza alabilir.

Pepe çıldırdı
22 Mart 2012 Perşembe 12:09 tarihinde eklendi, 1.097 kez okundu.

 

Real Madrid, dün gece öne geçtiği Villarreal maçından 1-1'lik eşitlikle ayrılınca ikinci Barcelona ile arasındaki puan farkı altıya inmişti.
 
Dün oynanan ve birçok olayın yaşandığı maçın ardından karşılaşmanın hakemi Jose Paradas Romero'ya ateş püsküren Pepe'ye de ceza gelebilir. Maçın ardından hekeme, "Seni hırsız. O... Çocuğu. Bu nasıl bir soygun?" diye bağıran Pepe'nin bu sözleri, hakem tarafından maç raporuna alındı. Portekizli defans oyuncusunun bu sözlerinin ardından İspanya Futbol Federasyonu'ndan ceza alması bekleniyor.
 
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho da, Villarreal maçı sonrasında basın toplantısında konuşmayı reddetmişti. Karşılaşmanın hakemi Real Madrid'den Sergio Ramos ve Mesut Özil'i oyundan atmış, aynı zamanda da Mourinho'yu da tribünlere yollamıştı.
 
Dört gün önce Barcelona'nın 10 puan önünde olan Real Madrid, bu süre zarfında Malaga ve Villarreal ile yaptığı maçlarda dört puan kaybedince puan farkı da altıya inmiş oldu.
 
(Goal.com)