Pep'ten Ibra'ya cevap!

Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola, 3-1 galip geldikleri Milan maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, kazandıkları penaltılardan Ibrahimovic'in sözlerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Pepten Ibraya cevap!
04 Nisan 2012 Çarşamba 11:24 tarihinde eklendi.

 

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Milan'ı konuk eden Barcelona, sahadan 3-1 galip ayrılmayı başarıp ismini Devler Ligi'nde son dört takım arasına yazdırmayı başarmıştı. Bu maçta kuşkusuz en çok konuşulan şey saha içindeki oyundan ziyade, hakemin verdiği çok tartışmalı iki penaltı kararı oldu.
 
Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola, düzenlediği basın toplantısında kazandıkları ikinci penaltıdan, Ibrahimovic'e kadar birçok soruyu cevapladı.
 
Guardiola, penaltı pozisyonu hakkında görüşlerini; "Televizyondan izlediğim kadarıyla iki pozisyon da penaltı. Sahanın herhangi bir bölgesinde formadan tutma ya da çekme pozisyonlarına hakem faul veriyor. Aradaki tek fark, pozisyonun ceza sahasında olması. Ceza sahası içerisinde düdük çalmak kolay olmasa da, verilen kararın doğru" diyerek açıkladı.
 
Hakem hakkında olumsuz yorumlar yapan ve Camp Nou'daki atmosferden ötürü Jose Mourinho'yu daha anladığını ifade eden İsveçli futbolcunun açıklamalarını Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola basın toplantısında yorumladı.
 
Guardiola, "Sayın Ibrahimovic sadece kendi teknik direktörü hakkında yorum yapabilir, benim hakkımda değil. Şimdi ise Mourinho ile arkadaş oldu. Sayın Ibrahimovic, hakemlere teşekkür etmemiz gerektiğini söylüyor; ancak bu oyuncular daha önce 5 kez yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Benim futbolcularım sahada konuşur. Eğer tartışmak gerekiyorsa, bunu değerlendirebiliriz" diyerek İsveçli yıldıza cevap verdi.
 
sporx