"Performansı artan oyuncuları takip ediyoruz"

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde performansı artan oyuncuları bire bir takip ettiklerini ve Milli Takıma neler verebileceklerini kampta göreceklerini söyledi.

Performansı artan oyuncuları takip ediyoruz
24 Mayıs 2013 Cuma 23:21 tarihinde eklendi.

Spor ödüllerinin verildiği bir organizasyona katılan A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Çok yoğun bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Abdullah Avcı, "Çok yoğun bir sezon geçti.

Özellikle bizim grubumuzun bu aylarda maçları da yok. Bizde bu arayı özellikle mevcutta bulunan oyuncular ve onun da yanında ligde performansı artmış ama ligde neler yapabileceğini görme adına bir haftalık kamp ve bir iki tane de hazırlık maçı olmak üzere önemli bir kamp yapacağız. Bazı oyuncularımızın sakatlıkları var bazıları ise evleniyor. Arda'nın ise son iki maçı var 1 Haziran'da bitiyor ligleri. Kritik bir dönemde oldukları için anlayışla karşıladık. Umarım kampta iyi oyun ve iyi sonuçları verir." diye konuştu.

Ligde performansı artmış olan oyuncularla yakından ilgilendiklerini kaydeden Avcı, "Ligde performansı artan oyuncuların Milli takıma neler verebileceğini görme adına da önemli bir kamp olacak ve her oyuncumuzu bire bir takip ediyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.


CİHAN