Pes dedirten iddia

Can Bonomo'nun Eurovision şarkısı 'Love Me Back'e çekilen klipte yer alan göz işareti internette tartışmalara yol açtı. Sosyal medyada, "Bu göz, Illumunati örgütünün simgesi" diye görüşler yer aldı

Pes dedirten iddia
17 Mart 2012 Cumartesi 13:38 tarihinde eklendi, 2.108 kez okundu.

 

Eurovision'da Türkiye'yi temsil edecek olan Can Bonomo'nun, 'Love Me Back' (Sen De Beni Sev) şarkısı için çekilen klibi; TRT Müzik ekranında yayınlandıktan hemen sonra sanal ortamda tartışılmaya başlandı.
 
ZIRVALIK, SAÇMALIK
 
Klipte yer alan bir görüntünün, dünyanın en gizli örgütü olarak gösterilen Illuminati örgütünün simgesi olan gözü anımsattığı öne sürüldü. Sertab Erener, Lady Gaga ve Madonna'nın da kliplerinde bu işareti kullandığı iddia edilmişti.
 
Can Bonomo ile Illuminati örgütü arasında bağlantı iddiaları geçtiğimiz haftalarda da gündeme gelmişti. Eurovision şarkısını seslendirirken Illuminati'ye özgü bir el hareketi yaptığı öne sürülen Bonomo'nun menajeri Ece Çelebioğlu, iddiaları şöyle yalanlamıştı: "Bu iddialar zırvalık, saçmalık. Çalışılmış bir şey yok. Yapılan hareketin özel bir anlamı da yok. Can, hep dans ettiği gibi dans ediyor. Bize garip garip sorular soruluyor. Garip yakıştırmalar yapılıyor. Biz, müziğimizle anılmak istiyoruz. Orada çalışılmış, özel bir mesajı olan, özel bir hareket yoktu."
 
TWITTER'DA NE YORUMLAR VAR?
 
Tepeden çekilen sahnelerde insanların dizilerek oluşturduğu şekil, gözün yapısı. Ortadaki yuvarlak da gözbebeğini temsil ediyor.
 
İşin içinde Illuminati varsa bu adam bu tiple bile ilk üçe kalır.
Bu da mı tesadüf bay Bonomo?
Ne bekliyordunuz? Kazanmanın tek şartı!
 
İnanamayacağımız ama birçok sanatçı Illuminati için çalışıyor. Müzik piyasası Illuminati'nin elinde.
Can Bonomo'nun Eurovision klibinde gene Illuminati işareti var?!
 
ILLUMINATI NEDİR?
 
Modern İlluminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket eden bir topluluk olarak tanınıyor. Monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülüyor. Faaliyeti ve varlığı ise kanıtlanamıyor.