Peşinatsız Kredisiz Ev Alma Yöntemleri

İnsanlar içinde yaşadıkları evlerinin kendilerine ait olmasını isterler. Çünkü, her ay ödedikleri yüksek meblağlardaki ev kiralarının zamanla, aile bütçelerinin önemli bir bölümünün masraf kalemi olduğunu bilirler.

Peşinatsız Kredisiz Ev Alma Yöntemleri
04 Nisan 2019 Perşembe 19:16 tarihinde eklendi, 2.127 kez okundu.

İnsanlar içinde yaşadıkları evlerinin kendilerine ait olmasını isterler. Çünkü, her ay ödedikleri yüksek meblağlardaki ev kiralarının zamanla, aile bütçelerinin önemli bir bölümünün masraf kalemi olduğunu bilirler. Elbette, bilmek sorunun çözümü için tek başına yeterli olmadığı için ekonomik olanakları kapsamında kira parası öder gibi bir gün kendi satın alacağı evinin hayalini de kurmaya devam eder.
 

Belli bir birikim sahibi olmayanlar ve gelir düzeyi ortalamanın üzerinde olmayanların ev sahibi olma hayalleri biraz daha uzun zaman alır, gerçekleşmek için. Peşinatsız Kredisiz Ev Alma Yöntemleri, böylesi durumlarda kurtarıcı çözüm yöntemleri olarak karşımıza çıkar.
 

Ev sahibi olmayı amaçlayanların; kredisiz ev veyakredisiz ev alma imkânı ile satılık ev arayışları elbette uzunca bir vakit alır. Bu cazip koşullarla tüketicilere peşinatsız kredisiz taksitle ev ya da Kira Öder GibiAylık Taksitlerleev sahibi olmanın yolunu bulmak oldukça güçtür. Yaşadığınız yer neresi olursa olsun;  ev veya araba almaya karar verdikten sonra bu kararınızı hayata geçirmek, kararı vermek kadar kolay değil.
 

Peşinatsız Kredisiz Taksitle Ev
 

Ev satın almak veya kendi evinizin sahibi olmak istediğinizde, mutlaka bankadan ev kredisi olmak ve aile bütçenizi ekonomik olarak her yönden zorlamak ve bazı temel giderlerinizden feragat etmeniz gerekiyor. İşin içine bankadan aldığınız ev kredisinin faiz oranları, kredi alabilmeniz için gerekli dosya masrafı ve kişisel yapılması zorunlu olan yaşam sigorta masrafı da ekleniyor. Böylece, ev satın almak için aldığınız banka kredisi; faiz ve masrafları ile toplam 2-3 evi satın alacak tutara dönüşüp, uzun yıllar cebinizden çıkmaya devam edecek.
 

Konut satın alacağınızda, faize bulaşmadan ve peşinat derdi yaşamak istemiyorsanız Katılımevim, sizin imdadınıza yetişiyor. Faizsiz ve kredisiz ev satın almak isteyenler ile kredisizev alma imkânı konusunda hassas davranan vatandaşların sorunlarına çözüm sunan Katılımevim, tüketicilere peşinatsızkredisiz taksitle evya da KiraÖder Gibi Aylık Taksitlerle ev sahibi olmanın yolunu açıyor.
 

Bu cazip ve faizsiz olanaklardan bir an önce yararlanmak için Katılımevim’in, size en yakın şubesini ziyaret ederek müşteri temsilcisi ile görüşmeniz yeterli olacaktır. Bu görüşme sonucunda aile bütçe olanaklarınız, verebileceğiniz peşinat ve aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarı; sizin istediniz yönde belirlenerek, size en uygun olan katılım modeline adınızın yazılması sağlanır.