PetBesinleri.Com’ da 4 Ekim Hayvanlar Günü İndirimleri

Online bir pet shop olan PetBesinleri.Com her yıl eylül ve ekim ayları içerisinde 4 ekim hayvanlar gününe özel indirimli ürünlerini satışa sunuyor.

PetBesinleri.Com da 4 Ekim Hayvanlar Günü İndirimleri
29 Eylül 2014 Pazartesi 18:29 tarihinde eklendi, 3.879 kez okundu.

Hedefleri daha çok sokak hayvanları ve barınak hayvanlarına mama gönderenlere destek olmak. Bu yüzden de tek tip bir kedi maması ve tek tip bir köpek mamasının 15 kg’lık formlarında özel indirime gidiyorlar. BU mamaların içeriklerine de oldukça dikkat edilmiş. Köpekler için üretilen mama kuzu etli.


Sokak hayvanları ve barınaklardaki köpekler için ucuz 15 kg’ lık Köpek maması olarak özel olarak fabrikaya yaptırdıkları bir kuru mamayı öneriyorlar.  15 kg etli köpek maması sadece 42 TL

 

Kedi maması olarakta önerileri şu anda tropikal grubunun hayvanlar gününe özel ürettiği Goody marka kedi maması 15 kg ürün ise sadece 55 TL.
 

Ayrıca bütün royal canin, hills, pro plan, eukanuba, brit care, first class, dog chow, cat chow ve bunlar gibi prescription yani kaliteli mama gruplarında büyük paket alana küçük paket hediye olarak veriliyor. Üstelik % 20’ de indirim uygulanıyor.
 

4 ekim 2014 tarihine kadar uygulanacak olan bu indirimlerle hayvan sahiplerinin hem bütçeleri düşünülmüş hem de daha önce profesyonel mama kullanamayan hayvan sahiplerinin kedi köpekleri için bu mamaları denemeleri hedeflenmiş.
 

Yine her 100 tl alışverişiniz için 10 tl değerinde bir petpuan sizin için tanımlanıyor. İlk üyelere 5 TL petpuan da veriliyor. Puanlarınızın aktive olma süresi 24 saat. 24 saat sonra petpuanlarınızı paraya çevirerek kullanabiliyorsunuz.
 

Hayvanlar günü için özel olarak fiyatlandırılmış yüzlerce ürünle PetBesinleri.Com;  Türkiye’ nin en ucuz fiyatlara sahip kaliteli hizmetten ödün vermeyen en büyük online pet shop ‘u olmayı hak ediyor.
 

50 TL üzeri alışverişlerinizde kargo ücretini size ödetmiyorlar. Alışveriş yaptıktan sonra aynı gün içinde ürünleriniz kargoya veriliyor ve ertesi gün elinizde.
 

PetBesinleri.Com yöneticileri veteriner hekim olan duyarlı bir eticaret sitesi.  Konusuyla ilgili sosyal sorunlara sahip çıkıyor. Her yıl ayırdığı bütçeyle haytap, haykod, dohayko gibi hayvansever kuruluşlarına mama yardımı da yapıyor.
 

PetBesinleri.Com sosyal eticaret kavramını sektöre kazandırmış bir marka olma yolunda.
 

4 Ekim Hayvanlar günününde doğadaki bütün canlıları hatırlamanız ve onlara karşı daha nazik olmanız dileğiyle.