Petkoviç geldi Trabzon korktu

Samsunspor eski Teknik Direktörü Petkoviç’in Lazio’nun başına geçmesi, Trabzonspor’u Burak yönünden endişelendirdi. Yeni hoca, golcüyü yakından tanıması nedeniyle yönetimi artırıma ikna edebilir

Petkoviç geldi Trabzon korktu
03 Haziran 2012 Pazar 10:34 tarihinde eklendi, 1.138 kez okundu.

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, Burak’ın Avrupa’ya transferine sıcak bakması, kalacaksa da tüm düşüncelerinden arınmış, kafası rahat bir şekilde takımda oynaması fikri, golcünün Avrupa’ya yakın olduğu yolunda bir düşünce oluşturmuştu.

Bu gelişmelerin ardından, Burak’a talip olan Lazio’nun teknik direktörlüğüne Samsunspor’un eski çalıştırıcısı Vladimir Petkoviç’in gelmesi, golcü konusunda endişe yarattı.
 
Burak Yılmaz’ı transfer etmeyi çok isteyen Lazio Kulübü yöneticileri, Milano’ya tatile giden golcü oyuncuyla görüşme yapmış, ancak alacağı yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamamıştı. Burak’ı Türkiye liginden çok yakından tanıyan ve kalitesini bilen Petkoviç’in, Burak’a verilecek ücretin yükseltilmesi konusunda İtalyan kulübü yöneticilerini ikna edebileceği vurgulandı.
 
Burak’ın transferinin gerçekleşmesi durumunda Trabzonspor mali olarak belki kazanç sağlayacak ama bu kez de forvet bölgesine kaliteli bir isim bulmak zorunda kalacak.