Petrol-İş’ten, Adıyamanspor’a destek

Son yıllarda ciddi bir ekonomik krizin içerisine giren Adıyamanspor’a destek sözü verip de tutmayan ilin seçilmişlerinin aksine STK ve bazı işadamları imkanları ölçüsünde bu desteği sürdürüyor.

Petrol-İşten, Adıyamanspora destek
07 Şubat 2013 Perşembe 18:36 tarihinde eklendi.

 

 
Adıyamanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ile İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan’ın ziyaret ettiği Petrol İş Sendikası Adıyaman Şubesi yöneticileri, Adıyamanspor’a imkanları dahilinde destek sözü verdi.
 
Adıyamansporlu yöneticileri makamında ağırlayan Petrol İş Sendikası Adıyaman Şube Başkanı Zeynal Eroğlu, Adıyamanspor’un bir marka olduğunu ve ilde yaşayan herkesin bu takıma destek olmasının bir görev olduğunu dile getirerek, yöneticilere destek sözü verdi.
 
Ziyarette bir konuşma yapan Adıyamanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, kendilerine destek sözü veren Zeynal Eroğlu’na teşekkür ederek, “Adıyamanspor yönetimi olarak Petrol-İş Sendikası Başkanı Zeynal Eroğlu’nu ziyaret ettik. Başkanımızla Adıyamanspor’un sıkıntılarını, dününü ve bugününü konuştuk. Bize her türlü desteği vereceklerini, sıkıntılarımızı paylaşacaklarını ve Adıyamanspor’a sahip çıkarak, her zaman yanımızda olacaklarını belirttiler. Bundan dolayı biz Adıyamanspor yönetimi olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Başkanımız sendika olarak Adıyamanspor’a destek olma adına bir adım attı. Tüm Adıyaman adına sağ olsunlar var olsunlar” dedi.
 
Petrol-İş Sendikası Başkanı Zeynal Eroğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında Adıyaman’a destek çıkmanın bir borç olduğunu dile getirerek, “Çok değerli Adıyamansporumuzun değerli yönetim kurulu üyeleri sendikamızı ziyaret etti. Biz bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Gönül isterdi ki bu bir şampiyonluk ziyareti olsun. Ama şuanda Adıyamanspor’umuza destek zamanı inşallah takımımız şampiyon olduğunda biz gideceğiz başkanımızı tebrik etmeye. Bugün maalesef şampiyonluktan ziyade Adıyamanspor un düştüğü zor durumu konuşuyoruz. Adıyamanspor un üzerindeki bu karabulutu nasıl dağıta biliriz, bu talihsiz süreçten nasıl kurtara biliriz bunun arayışı içerisindeyiz. Bu takım Adıyaman’ın takımı, bu takım Adıyaman’ın öz değeri ve bu takım kendiliğinden oluşmuş bir takım değil. Bu takım bu seviyeye gelmek için yaklaşık 60 yılını vermiştir. Adıyaman’da yaşayan ve Adıyaman’ı seven herkes bu takımı desteklemeliyiz. Tabi bununla birlikte sivil toplum örgütleri, sanayiciler, üst düzey bürokratlar bunu bir zorunlulukla yapmalıdır. Bizde Petrol-İş Sendikası olarak takıma karınca kararınca misali bize ne düşüyorsa baş, göz üstüne yapmaya hazırız. Biz Adıyamanspor’u ve taraftarlarını seviyoruz ve bu sevgi doğrultusunda yapacaklarımızı takıma bir borç olarak görüyoruz. Biz inşallah kendi aramızda bu konuyu değerlendireceğiz ve takımımız için elimizden geleni yapacağız. Kamuoyu olarak bu birliği ve beraberliği sizinle her zaman paylaşacağız. Ben tekrar bizi ziyaret eden Adıyamanspor yönetimine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CİHAN