Philips seks oyuncağı yaptı

Satın almak isteyen ancak 'seks shop'lara gitmeye çekinenler için yeni masaj aletleri üretti

06 Eylül 2009 Pazar 09:38 tarihinde eklendi.

Hollandalı elektronik eşya üreticisinin, bu tip ürünleri satın almak isteyen ancak ‘seks shop’lara gitmeye çekinenler için ürettiği bu çözümle, çiftlerin daha kaliteli ürünleri kullanmasını hedefliyor. Masaj aletlerinin hem erkekler hem kadınlar için üretildiğini ve her iki cinsin de erojen bölgelerine uygun olarak tasarlandığını söyleyen Philips yetkilileri, üç farklı versiyonu bulunan ürünlerin yaklaşık 150-320 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacağını açıkladı. Hürriyet gazetesinin haberine göre, Philips’in yaptığı araştırmaya göre, binlerce yıldır cinsel hayatın bir parçası olarak kullanılan seks oyuncaklarının günümüzde kullanıcı sayısını her geçen gün artırırken bazı ülkelerde yasadışı konumunda olduğunu ortaya çıkardı.

Bu tip ürünlerin, pek çok ülkede insanların gitmekten utandığı sex shoplarda satılması nedeniyle beklenen seviyede satış gerçekleştiremediğini düşünen Philips, sağlık ürünleri kapsamında çiftlerin beraber kullanmasını hedeflediği masaj aletleriyle bu tabuyu yıkmayı hedefliyor. Son 50 yılda tabu olmaktan çıkıp sex shoplarda yer alan bu ürünlerin, insan sağlığı açısından yeterli kaliteyi sunmadığını düşünen Hollandalı üretici, mühendislik anlamındaki birikimini bu yönde kullanmaya başladı.
Daha önce pek çok markanın boyun ve sırt masajı yapan aletleri piyasaya sürdüğünü ancak hiç bir firmanın ürünü direkt olarak çiftlerin kullanması için geliştirdiğini açıklamadığını belirten yetkililer, tüketicilerin bu tip ürünleri artık daha rahat alabileceğini Philips’in bu nedenle potansiyel müşteri kitlesine kolaylıkla ulaşabileceğini söyledi. Ürünü piyasaya çıkarmadan önce tüketiciler üzerinde yaptığı testlerde çiftlerin yüzde 80’i tarafından beğeni toplayan masaj aletlerinin ön sevişme esnasında ya da duşta çiftin cinsel isteğini artırmak amacıyla kullanılabileceği belirtiliyor.