Philips'ten 190 Dolarlık Tablet

Elektronikle uğraşan pek çok firma Android tabanlı tabletini piyasaya sürüyor. Philips'te kendini tutamadı ve yeni tabletini tanıttı. Bu tabletin fiyatı 190 dolar!

Philipsten 190 Dolarlık Tablet
10 Temmuz 2012 Salı 09:51 tarihinde eklendi.

 

Kindle Fire tablet ile ünlenen 7 inçlik tablet modelleri, uygun fiyatla piyasada kendilerine yer edinmeye çalışıyorlar. Kindle Fire ile etkili satış rakamlarına ulaşan Amazon'u, Google Nexus 7 tabletle takip etti. Bu tip firmaların uygun fiyatlı tabletleri daha çok kendi marketlerini kullandırtarak, paza kazanmaya çalıştıkları yeni bir satış stratejisi.
 
Peki kendilerine özel uygulama marketi olmayan firmalar ne yapsın? Onlar da daha mütevazi sistem özelliklerine sahip cihazları, daha uygun fiyata satarak Kindle Fire ve Nexus 7 gibi modellere rakip olsunlar. Android tablet üreten 10'larca markadan sonra Philips de bu pazara dahil oldu. Hem de çok uygun fiyatlı bir modelle.
 
Philips T7 Plus adındaki tablet, adından da anlaşıldığı gibi 7 inç boyutuna sahip. 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde ekranla gelen tablet, 1 GHz'lik tek çekirdekli işlemci ve 512MB'lık RAM ile geliyor. 8GB'lık dahili depolamanın yanı sıra, arttırılabilir hafıza desteği sunan tablette VGA ön kamera, ayrıca 2 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera bulunuyor. Android 4.0 ICS işletim sistemi ve 4000 mAh bataryayla gelen tablet, 203 x 123 x 13mm boyutlarında ve 365 gram ağırlığında olacak.

shiftdelete.net